Farvel og på gensyn...

I’m back

DSC_0615

Så er jeg tilbage… Jeg er tilbage med ny energi, en masse nye ideer, nyt kamera og en masse spændende på programmet. Jeg glæder mig til at vise jer Frk. Vilstrup 2.0 og håber I bliver lige så glade, som mig for forandringen. Jeg starter i aften med en masse skønne billeder fra min sidste Kina tur. I aften fortæller jeg, også om stewardessernes hemmelige spisested, som man ved første øjekast ikke har lyst til at spise på, men som er en lille hemmelig perle. På bloggen i fremtiden kommer der, en masse rejsebeskrivelser, en masse mad, lækre billeder og forhåbentlig en masse positiv livskvalitet. Jeg er tilbage og er så glad for den nye blog, jeg håber også I kommer til at holde af den. Jeg er i hvert fald stærkt tilbage.

4 kommentarer

 • Ellen

  Dejligt at du er tilbage. Jeg er glad for at du tog den pause, du havde brug for. Bloggen skal bestemt ikke være en sur pligt ❤️ Fedt at der fremover kommer en masse rejsetips, så kan jeg drømme mig væk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tillykke med beslutningen.
  Det er da meget passende at der er forskel på at skrive som frøken og som frue.

  Jeg vil fortsat gerne læse med.
  Og rejsetips er altid interessant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Så fint skrevet. Mange tak, og helt rigtigt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Mr. Burns 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel og på gensyn...