Vores nye stue er lavet til fester...

Farvel og på gensyn…

IMG_0437.JPG

Jeg har blogget i snart i snart 5 år, – jeg har elsket det. Jeg har delt alt fra knækbrød, opskrifter, ferier, forelskelse, kure, champagne, MEGET champagne, da Kasper ENDELIG friede, vores søn og vores bryllup. Jeg har elsket at dele min livsglæde og inspiration, jeg har elsket alt hvad bloggen har tilbudt. MEN nu er luften gået lidt af ballonen, jeg syntes det er op ad bakke, når jeg skal bede min søn om at stille sig op til et billede, jeg syntes ikke det er sjovt at tage billede af en kage før mine drenge må hoppe over den, jeg gider ikke bede mine gæster stille op til billeder, jeg gider ikke dele mine læsertal med PR firmaer, for at de skal vurdere om de skal sende vand, vitaminpiller eller andet ligegyldigt til mig, for derfor at bestemme hvad de gerne vil have jeg skriver. Jeg føler det gør ondt at blive målt på mine beslutninger som mor. Bloggen er til tider blevet en pligt, som jeg engang elskede at opdatere, men som jeg på det sidste ikke har kunne finde overskud til. Jeg elsker at dele de positive ting med jer, jeg elsker at dele mine rejser, kærlighed og oplevelser.  Jeg har nu holdt ferie, og det har været så dejligt. Jeg har ikke blogget om dette før, og har holdt pause fra bloggen over jul og nytår. Jeg er blevet spurgt til det, men har haft behov for, at holde jul og nytår privat. Jeg har bare haft brug for at være mig, og os. Jeg er så taknemmelig for jeres støtte, kommentarer og opbakning i de sværeste indlæg, af hjertet tak til hver og en, der har taget sig tid, til at svare, eller kommentere på mine indlæg, det har betydet mere end i aner.

Jeg vil derfor benytte denne mulighed for at takke jer og bloggen, den er jo min førstefødte, ja selv før Cookie og Konrad. Jeg lukker ikke bloggen, men vender tilbage med en anden og anderledes blog, håber jeg… Er det forkert at spørge jer? Det er jo jer der læser med, det er på grund af jer, bloggen overhovedet findes, hvad syntes I jeg skal gøre???

33 kommentarer

 • anna

  Elsker din blog – det er den mest positive håber du bliver…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Wow tak☺️☺️☺️ jeg lover at jeg kommer stærkt tilbage

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Du skal gøre det du føler for og det der føles rigtigt for dig..jeg er med uanset 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak❤️ hvor er det dejligt at høre❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Dejlig blog du har men gør hvad du føler for. Tag en god pause og mærk efter, godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Nielsen

  Jeg synes du skal følge dit hjerte. Og når det ikke er med i projektet længere, er der ingen grund til at fortsætte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg elsker at læse med om det er om bolig, ferie, job, hus, børn og hund, syntes det hele har en dejlig positiv vibe. Kan godt forstå du engang imellem trænger til en pause, men ville være ked af det hvis ikke du kommer stærkt igen. Rigtig godt nytår til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak tak tak, sikke nogle søde ord. Jeg lover at der kommer meget meget mere af det i fremtiden ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Håber at du fortsætter, da jeg faktisk synes din blog er meget mere spændende end fx Mascha Vangs og Sarah Louises. Men vil også sige, at det er vigtigt at følge hjertet og mærke efter for svaret hviler i dig selv 🙂 Held og lykke 🙂 og godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Hørt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Det var da det største komplement jeg har fået, tusind mange tak. Hvor bliver jeg stolt og glad. Jeg håber du vil læse med i fremtiden, når jeg vender stærkt tilbage❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det er jeg glad for at høre. Det vil jeg gerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Mette.
  Det er jeg ked af ar høre, men kan sagtens forstå dig! Jeg ville personligt ikke kunne dele så meget af mig selv, men stor respekt for du gør det. Jeg har fået meget ud af din blog og positive sind. Din blogs har været fyldt med personlighed og er en af få jeg faktisk har fulgt i flere år. Den er inspirerende og fyldt med livsglæde, så tak for det!.
  God vind fremover og nyd privatlivets fred:-).
  Mvh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Hvor bliver jeg dog rørt og glad. Hvor er det dig fantastisk at læse. Jeg er så stolt og glad over at du har nydt og haft glæde af min blog. Jeg kan selvfølgelig ikke lukke den helt og håber at jeg i fremtiden, kan bidrage med lidt positivt i hverdagen. Tusind tak for de søde ord, de betyder mere end du aner, TAK☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Hej 🙂 kan sagtens forstå du! Kunne ikke klare at blive målt på alt hvad jeg skrev og uskyldige ting, som andre pludselig har en mening om! MEN nyder at læse din blog, du er så positiv og ærlig og har har især læst om dit vægttab, dom jeg synes er inspirerede at læse om! Plus det for mig er sundt at se at du ikke kommer sovende til din flotte krop, men må kæmpe som alle os andre 🙂 Men de allerbedste hilsner herfra og husk at mærk eer og gør hvad der føles rigtigt for dig og familien, de er det vigtigste og husk at nyd øjeblikket i stedet for at skulle dokumenterer det til bloggen hele tiden 🙂 Alt det bedste herfra, men kommer til at savne din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak for din søde og skønne kommentar. Jeg er så glad for alt den positive respons, det betyder så meget og er også en af grundene til jeg slet ikke er færdig med at blogge. Jeg vender stærkt tilbage med lækre billeder fra rejser, min kamp om kiloene, opskrifter, mad og kærlighed. Håber du har lyst til at læse med i fremtiden❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg startede med at følge din blog da jeg en dag googlede noget om New York. Holder meget af at læse om dine rejser i forbindelse med dit arbejde. Der er spændende tips om fx NY, og dit private liv har bare være en hyggelig bonus at læse om. Men jeg håber du vil fortsætte evt som en “rejseblog”, “en stewardesses arbejdsdag” eller lign.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Hvor dejligt at mine små tips kan bruges på rejser. Jeg lover der kommer meget mere af den slags tips i fremtiden

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone H

  Din blog er altid den første der tjekkes. Rart du deler lidt af hvert. Kan godt lide når vi kommer med en tur over Atlanten. Men også dine opskrifter m.m. Hvorvidt du vil lukke lidt ned for det personlige med lidt mindre Konrad er helt op til dig. Tak fordi du har delt ud af dit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Mange mange tak☺️ jeg vender stærkt tilbage med meget mere fra livet på vingerne og mindre om livet som mor. Men bloggen vil jeg altid forsøge at holde positiv og glad, håber du kommer tilbage når det er nyt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du gør det rette.

  Du lytter til din mavefornemmelse.

  Du har ikke lyst til at udstille din familie og venner – så hvorfor skulle du dog gøre det?

  Tillykke med din beslutning :142:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak for forståelsen og din søde besked☺️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CN

  Jeg ville bestemt savne din blog og de positive historier, men hvis hjertet ikke er med – eller tiden til det – kan man som læser nok fornemme det. Og falder fra. Måske det var en idé at bruge instagram mere og bare skrive længere tekster til dine billeder. Det kan være en slags mini blogindlæg og det er som om, at instagram ikke behøver at være så langt, grundigt eller personligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Rigtig god ide tak. Jeg er ikke helt færdig med at blogge, så kommer stærkt tilbage med insta og bloggen☺️☺️☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mette. Jeg er vild med din blog, men forstår dit valg. 🙂 Jeg har selv en blog(og er endda i samme branche) så kender lidt til det. Ift. hvad du skal gøre så er det bare med at følge din mavefornemmelse, så er jeg sikker på at du finder den balance du søger. 🙂 Jeg håber dog lidt at du fortsat vil skrive om livet som stewardesse, destinationerne, de lækre tilbud i har hos jer, osv. Men det skal være fordi du har lyst, og uanset hvad skal det nok blive hyggeligt når du fortsætter med det samme motiverende og positive sind som du jo besidder. 🙂 Hav en skøn aften. Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Mange mange tak for din søde besked. Bloggen kommer snart tilbage, og kommer til at handle meget mere om rejser og livet som desse✈️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia L.

  Åhh nej ikke min ynglings blog. Din blog er altid den første jeg læser 🙂 Men kan selvfølgelig godt forstå det er meget tidskrævende så man også har job og familie at passe. Men kommer helt sikkert til at savne din dejlige blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusind tak, jeg har på grund af bla din søde kommentar besluttet, at det ikke er helt slut. Jeg vender stærkt tilbage med en forbedret og fornyet Frk Vilstrup. Tak fordi du tog dig tid til at skrive så venlig en kommentar☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kære Mette,
  Det er mig life coachen der også skrev en lang smøre til dig inden dit skønne bryllup. Jeg fandt faktisk din blog første gang, da jeg researchede jobbet som stewardesse for et år siden. Jeg valgte at gå efter min drøm om at blive stewardesse efter at have læst dine blogindlæg om det! Og nu har jeg lige fået jobbet 🙂 Som mange af de andre skriver, så er din blog den første jeg tjekker! Selv blandt de mest populære blogs er din klart den bedste. Jeg kan godt lide Maschas, men din er bare den bedste. Jeg er glad for at du vælger at fortsætte! Men også lytter til dig selv i processen. Tusind tak for så meget positivitet og inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jubiiiii og tillykke, er du kommet ind i SAS. Hvor er det dog dejligt for dig, jeg håber du bliver lige så glad for jobbet, som jer er, og håber vi kommer ud at flyve sammen. Tusind tak for de søde ord, jeg bliver så rørt og glad. Tænk at så mange har lyst til at følge mig. Fra hjertet tusind mange tak:) Tillykke med jobbet, ønsker dig alt det bedste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Så lidt! Du fortjener alle de søde kommentarer :grinning: Det er hos Norwegian for mit vedkommende. Tusind tak, jeg glæder mig helt vildt!! :heart_eyes: Det er så fedt at følge med i din autentiske blog, og de indsigter du har givet til livet som desse. Det gjorde det så nemt at finde ud af at desse livet også er for mig :grinning: :grinning: :grinning:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye stue er lavet til fester...