En dag i San Fran 

Endelig weekend

IMG_5652.JPG

Vi elsker fredage, det gør de fleste nok, men vi elsker det fordi at der sker så meget godt om fredagen. Højdepunktet for Konrad er at når jeg henter i dag, så skal vi blande slik, hele fire stykker må han vælge. Han kan tale om det hele ugen, og glæde sig, som et ja lille barn;) Jeg glæder mig bare til, at være sammen som familie. Jeg har været så heldig på det sidste, jeg har været så meget hjemme i weekenderne, og nyder det, for man ved aldrig hvornår fredagshygge er byttet ud med et hotel i Bergen, Beijing eller Berlin. Nu vil jeg bare nyde

 • At vi har en hel weekend foran os, og ikke de store planer
 • At jeg skal nyde et glas god rødvin
 • At jeg skal hygge mig med Konrad og vi skal tænde kalenderlys og julelys i haven
 • At vi skal spise en lækker middag
 • At jeg er så heldig at skulle ligge i vores sofaer, med mand, hund og barn
 • At jeg skal spise lidt for mange lakridser, og glemme lidt om mine ekstra kilo

 

Rigtig god weekend til jer, jeg håber også I får lov at fylde den, med alt det I elsker.

5 kommentarer

 • Nikita

  Fire stykker?
  Hmm, efter min mening synes jeg det virker fjollet at begrænse barnet SÅ meget. Naturligvis skal børn ikke indtage uhæmmede mængder sukker, men da i har sat en enkelt aften dag af til hygge, synes jeg det er ærgerligt at der bliver lagt stort fokus på der blot må indtages fire stykker slik. Det vil i min optik netop skabe et unaturligt forhold til slik.
  Dertil skriver du, du selv skal indtage masser af lakridser.. Det virker en smule dobbeltmoralsk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  4 stykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

   Sikke en fest …
   Ved godt at han er en lille dreng, men det virker tosset at det kun er 4 stykker han må få. Tænker at han spiser sundt og varieret hele ugen, og så måhan kun få 4 stykker slik om fredagen.

   Har en kollega som ikke måtte få slik som barn. Idag kan hun slet ikke styre sig hvis der er slik.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hehe Nikita og Iben, jeg tror det siger mere om jer end om Konrads mor, at I synes det er synd for ham, at han ikke må få mere slik;) Må I få en dejlig weekend uden slik-begrænsninger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Da jeg var barn var der også begrænsninger på slik. Mine forældre så bestemt ingen grund til at fylde mig eller mine søskende med e-numre og unødvendig sukker. Og ved I hvad, jeg har et helt naturligt forhold til slik den dag i dag. Og jeg har valgt at sætte akkurat de samme “begrænsninger” ved mine egne børn. Hvorfor? Fordi jeg synes det også er en måde at vise ansvarlighed på. Lære sine børn, at man ikke bare konsumerer for at konsumere og 4 stykker slik bestemt kan smage lige så godt som en hel pose.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i San Fran