Konrads gaver fra USA 

Derfor skal du ikke tage på Cafe Victor!

  
Jeg skulle i dag mødes med min skønne veninde Trine, jeg havde glædet mig, og havde været til et event inden, og skulle til et event efter. Desværre var min telefon løbet tør for strøm, så da vi sad i de dejlige rammer på Victor, og nød et glas vin, overlod jeg ansvaret af min livline/ blogmaskine til de unge mennesker. Se her resultatet👀Elsker bare at Victor er så nede på jorden. På trods af overskriften, så er Victor altid en god ide❤️ jeg har haft den skønneste dag, som jeg fortæller meget mere om i morgen. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konrads gaver fra USA