I magasinet IN

Den første legeaftale

IMG_0928.JPG

Konrad leger jo tit med vores venners børn, han elsker hans ven Theo på vejen, og leger fint med børnene i børnehaven. Men en af drengene fra børnehaven er blevet ved med at spørge hvornår, ham og Konrad skal have en legeaftale, så hans mor og jeg aftalte en dag. Det var så i går, og drengene har glædet sig hele uden. Da Konrad vågnede var det, det første han spurgte til. Så i onsdags hentede jeg dem tidligt, så de kunne nå at lege med alt Konrads legetøj. Det var heldigvis vellykket, og de hyggede sig med at spise risengrød og pebernødder. Hvor er vildt at min lille baby, er blevet så stor at han skal have legeaftaler og snart er helt sin egen. Jeg vil kysse lidt ekstra på ham i dag, og nyde at jeg stadig må holde ham i mine arme, så længe jeg vil…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I magasinet IN