Who Wore It Better?

Vi tager julen på forskud…

DSC_0356

Århmennn altså, hvor jeg dog glæder mig til i dag, et par af mine gode veninder og deres børn, kommer nemlig og ser julemanden tænde lys i hovedgaden, og så skal vi hjem i vores hus og julehygge. Det var en ide, jeg fik i går, og heldigvis kunne et par stykker i nærområdet. Vi skal spise de første julekager, vi skal drikke gløgg, og vi skal hygge. Nogen gange er det impulsive altså bare det hyggeligste, og jeg får lov til at pynte op lidt tidligere, end min mand syntes er okay. Men ingen julestue uden pynt. Rigtig glædelig fredag til jer.

DSC_0387

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Who Wore It Better?