5 ting jeg er taknemmelig for som mor

Gør julen sjovere med en fantastisk julekalender

DSC_0018

SPONSORERET INDLÆG Konrad og jeg har været så heldig at få lov til at teste Playmobils nye julekalender. Vi havde den også sidste år(bare den med juletema), og alle de figurer og legeting der gemte sig bag lågerne, har vi faktisk stadig, og vi leger tit med dem. Det er virkelig en af de ting jeg holder mest af, ved Playmobils julekalender, det er kvalitet, og man kan gemme og lege med tingene selv længe efter jul. Det er endnu mere aktuelt i år, da temaet i Konrads julekalender er pirater, sørøvere og skattekiste. Det kunne ikke være mere perfekt, for Konrad er grebet af en gal sørøver.

DSC_0008

Vi har snydt lidt og taget julehyggen lidt for forskud. Her til morgen da vi vågnede alt for tidligt, tændte vi stearinlys, og julehyggede imens vi spiste vores morgenmad. Konrad fik  lov at åbne et par låger i julekalenderen, og vi er så positivt overraskede. I den første låge var en båd, som Konrad allrede syntes vi skulle prøve i vand. I den næste låge var en sej sørøver, som man selv skulle sætte hatten på, og detaljerne var bare så gennemførte. Konrad er helt solgt, og jeg måtte stoppe ham ved 4 låge, eller ville der jo ikke være noget tilbage til december. Vi vil jo heller ikke spoile hele julekalderen til alle jer, der også skal hygge og lege med jeres børn i løbet af julen. Der medfølger også et helt landskab, hvor man hver dag kan sætte tingene ind, så man til sidst har det perfekte legelandskab, ja næsten som et dukkehus, men for seje sørøver drenge…

DSC_0014DSC_0016En anden ret skøn ting ved playmobils julekalender, som gør julen endnu mere spændende, er at gaverne bliver større og større for hver dag. Konrad glæder sig så meget til december måned, og hvis din søn også skal have julekalenderen, kan den findes lige her. Der findes selvfølgelig også en til piger og til forskellige aldersgrupper alle sammen kan ses lige her.

DSC_0010

SPONSORERET AF PLAYMOBIL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg er taknemmelig for som mor