Thailand 

For første gang…

IMG_0062.JPG

På denne ferie oplever Konrad en hel masse ting for allerførste gang. Nogle er selvfølgelig bedre end andre, men alt i alt er vores beslutning om at tage til Thailand, en af de bedste vi har taget.

JETLAG

Når man vælger at rejse om på den anden side af verden, og igennem flere tidzoner, er det klart det påvirker store og små. Derfor syntes jeg også man skal have gennemtænkt det, og man skal have en plan. Vi valgte at tage en lur, den første dag, så vi kunne holde og i gang, og gå i seng til ordentlig tid. Det gjorde at ingen af os har jetlag, og bare lever efter thai tid.

STORE DYR

Konrad har øjne som tekopper når vi møder alt fra leguaner, sommerfugle, kæmpe myrer og firben. Det er altså noget der virker for en dreng på tre år, og de er så søde på hotellet, til at vise ham, når der kommer dyr forbi.

SODAVAND

Så kom dagen, hvor Konrad fik sin første sodavand, han ved godt det er store sager, og han sætter meget pris på det. Det er ikke noget han skal have for meget af, men her i varmen, er der feriestemning, og det er altså ret skønt.

IS HVER DAG

Når man er på ferie og det er på den gode side af 30 grader, må man også gerne få is, faktisk hver dag, så længe man spiser til måltiderne. Det gør Konrad, jeg tror det er en fordel, at vi spiser stærk mad hjemme og han er helt med på skaldyr, nudler, chili og at spise med pinde, som han virkelig øver sig på.

SAVADIKAAAAA

Den sødeste er nok, at Konrad har lært at sige Hej på Thai. Han folder hænderne så sødt, bukker fint og siger Savadika. Det er altså noget der kan smelte thai hjerter, og det går også rent ind hos moderen…

Vi sender sol og grade dage fra Thailand, hele vejen hjem til jer…

1 kommentar

  • Mia L.

    Dejligt indlæg :o) Rigtig god ferie til jeres lille familie :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand