Den bedste weekend længe

En lille film fra Tivoli 

  
Konrad og jeg var i dag inviteret ind i Tivoli, for at give vores bud på fine gaver i de mange boder. Jeg håber resultatet bliver godt, og det kan ses på Tivolis hjemmeside om en uges tid. Jeg har haft en tradition med min veninde igennem de sidste 14 år, hvor vi altid skal til jul i Tivoli, og jeg kommer også gerne en tur med min familie. En juletur i Tivoli er noget af de bedste. Her er lidt billeder fra vores dag. 

    
    
    
 

2 kommentarer

 • Iben

  Det hyggeligt ud men vildt der ingen sne er når jeg ser ud af mit vindue her i roskilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ja det var det samme hos os, men forsvinder ved indre by

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste weekend længe