Vi tager julen på forskud...

Den bedste start på dagen

  
Jeg siger det som det er, jeg er helt oppe og køre. I bryllupsgave fik vi en kedel vi havde ønsket os, jeg ville hellere have den end end cooker, da vi byggede køkkenet, så kunne man netop bruge den til jeg jeg er ved at hoppe af glæde over. Så her til morgen havde jeg endelig fået min hvide tempel te hjem igen, og på den står der 80grader, så det var netop hvad jeg satte min smarte kedel til. Resultatet var det bedste nogensinde, og det smagte som jeg kun har oplevet på tehuse. Dette er ikke en reklame, men en meget glad husmor der drikker te på en helt ny måde.

2 kommentarer

  • Nadja

    Wauw hvor ser det flot ud dette hjørne 😀 Hvor er de fine krukke fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Vi er også mega glade for vores Kitchen Aid el-kedel og kan ikke undvære den i vores dagligdag. Den er et must-have i et hver kvinde køkken 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi tager julen på forskud...