En sund frokost

Snart i verdens bedste by

  
Så er jeg på vej til Kina. Jeg skal hygge mig i de 26 grader, jeg skal spise mine elskede bønner, jeg skal shoppe og jeg skal have ordnet fødder. Jeg glæder mig virkelig. Beijing er en af mine yndlingsbyer, det er der mange der ikke forstår, men jeg er forelsket i byen. Måske også fordi det er kaspers og min by, her har vi været så mange gange, og her friede ham også på vores 5 års dag. Nu vil jeg tage tilbage og bare nyde øjeblikket. Håner i får en dejlig weekend❤️

2 kommentarer

 • CN

  Hej Mette
  Skal flyve Cph-malaga med min 9 uger baby og har hørt noget om at smørre to plastik kopper (evt lågene fra sutteflasken) med kogende vand og sætte på hendes ører fordi deres ører ikke er udviklet endnu. Det skulle skabe kondens vand under take off og landing som er godt for de u-udviklede øregange. Har du hørt om dette i forbindelse med spædbørn? Har hørt om at sut og sutteflasken selvf er god…
  Kh C

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jeg kender det godt, vi bruger det hvis folk ikke kan udligne trykket. Jeg vil meget nødig svare på om det hjælper på så lille en baby, men mit bedste tip er at give mælk under start og landing. Så udligner man automatisk trykket. Held og lykke❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sund frokost