Til det store æble igen igen

En efterårsferie dag med et godt formål

Sponsoret indlæg. Når man vælger at anskaffe sig en hund, ligger der selvfølgelig mange tanker dag. Da vi anskaffede os Cookie, havde vi læst alt der var at læse, vi var klar, han var jo vores første fødte, som vi kalder ham. Vi var klar til hans første nat, hvor vi sov med ham ved siden af hans kurv, vi havde lagt et lille vækkeur under tæppet, hvor han sov, så det lød som hans mors hjerte, og så var vi oppe flere gange om natten og tisse, for at gøre ham renlig. Næsten som et lille barn… Vi købte ham fra et ordentligt sted, hvor vi vidste han ikke var indavl, og vi har flotte papirer på ham. Det er bare så vigtigt at man er klar og forberedt inden man får en hund i familien. Hvalpe er jo søde og dejlige, så det kan være svært at have hovedet med, når den søde hvalp først ligger i skødet. Men det kan bare gå så galt, alt for mange raske hunde bliver hvert år aflivet, da de ikke passer ind i familien eller familien. Måske har  de ikke haft den rette viden, eller livssituation til at stimulere den rigtigt. Så nogen gange handler det om lige at slå koldt vand i blodet, selvom det kan være svært når man er omgivet af så mange dejlige hvalpe. Hvalpene vælger aldrig deres ejer, det er altid omvendt, det er derfor vigtigt at man som kommende hundeejer sørger for at undersøge hvilken hund man vil have, om den passer ind i ens livssituation og om man kan opfylde hundens behov.

Det at finde en hund der passer bedst til en, er hverken nemt eller hurtigt, Dansk Kennel Klub har derfor netop lanceret deres side www.købhund.dk, som netop har til formål at vejlede jer med at finde den hund der passer til både jeres behov og det du kan tilbyde hunden. Personligt er jeg helt vild med konceptet, det gør det at købe en hund meget nemmere, at vide hvad man går ind til og hvad man får. Og vigtigst af alt, at vide at dig og den lille hvalp du får med hjem, er et perfekt match, gør jo bare oplevelsen federe! Og det stopper ikke her – i samme forbindelse har Dansk Kennel Klub også lanceret deres nye facebook side, hvor de med en masse guides, links og sparring, vil give større indsigt i hundeverdenen, det at købe hund og det at leve med en hund. I kan finde siden lige her

Dansk Kennel Klub holder i morgen, onsdag d. 14 oktober, et event på Hovedbanegården i København hvor de ønsker at sætte fokus på at skabe et godt liv for hunden og dens ejer sammen. Der vil være en masse søde hvalpe og Dansk Kennel Klub vil selvfølgelig også være tilstede. Jeg ville ønske Cookie, Konrad og jeg kunne komme forbi og støtte op om det gode formål- Derfor har jeg også valgt at skrive om det her på bloggen, og håber I har lyst til at kigge forbi Hovedbanegården.

DSC_0227

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til det store æble igen igen