Overmennesket, der gik under...

Det bedste ved at være blogger

  
I dag er en af de dage hvor jeg elsker mig liv som blogger. Tænk engang, her ligger jeg under dynen, og har meget ondt af mig selv, uden for døren står vores postmand med en kæmpe kasse. Inden i kassen ligger det sødeste brev fra Kompas  kommunikation og Longovital. De havde læst på bloggen, at Konrad og jeg var syge, så de har sendt en GET Well pakke. Bare så sødt og virkelig optur. De har tænkt på aktivering til både hund og barn. Der var også alle de vitaminer vi skal bruge for at komme gennem vinteren. Hvis jeg skal se tilbage i bagklogskabens klare lys, var jeg nok startet med D og C vitamin lidt før, i andre kan måske nå at få immunforsvaret op endnu😁 

Pakken er venligst sponsoreret af Longovital, Rosendahl, Haritea og Gads forlag. Tusind tak, den faldt på det helt rigtige sted. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overmennesket, der gik under...