Update 

Vores bryllup

  
Tusinde tusinde tak for alle jeres beskeder, de betyder virkelig meget for mig❤️ jeg er så glad for jeres kloge ord, erfaringer og gode råd.  det er utroligt hvad sådan et indlæg bringer med sig, jeg har fået så mange beskeder fra nær og fjern, og indlægget skulle ikke forståes, som om at vi var ved at gå fra hinanden. Nej det var er indlæg om, at vi valgte hinanden, og måske havde slået et for stort brød op. Jeg er ked af hvis nogen har misforstået det! Vi har valgt, at vi stadig bliver gift den 26 sep, men at det ikke er vigtigt hvor overdådigt alt er, men at kærligheden er det vigtigste. Jeg tror at de fleste brude, bliver overvældet af opgaverne, presset og forventningerne op til. Jeg ville bare være ærlig, ingen havde fortalt mig om tiden op til, men hvis jeg kan redde andre fra at gå i panik, er min opgave som bundærlig blogger opnået. Det har ikke været nemt at være så ærlig, sket ikke nemt. Men jeg føler også at bloggen er et sted hvor rigtigt mange følger med, og jeg vil for alt i verden bruge mit talerør til at være ærlig. Bloggen er ikke et glansbillede, men en side af mig og min lille familie. Jeg er så glade for at I vil følge mig og os, og kan nu se frem. Tak fordi jeg har de bedste følgere i blogverden og tak fordi i aldrig dømmer mig❤️ brylluppet bliver holdt om tre lørdage, og jeg glæder mig til at dele den store dag med jer.

1 kommentar

  • Josephine

    Kære Mette,
    Jeg følger din blog dagligt – synes din blog er så inspirerede! Du er så positiv og ser tingene fra den gode side – det beundre jeg dig for. Jeg kan huske, da jeg læste at I var blevet forlovet, at jeg blev så glad på dine/jeres vegne! Men som andre nok har skrevet før mig, er jeg sikker på jeres bryllup bliver overdådeligt – for kærligheden til hinanden er overdådelig – og det er det jeres gæster vil huske brylluppet for… Jeg glæder mig til at følge dig og Kasper op til store dag.. Du må have en fantastisk weekend med dine kære 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update