Vi pakker sydfrugterne

Så er jeg i gang igen igen

Engang var jeg fit, engang levede jeg i et trænings center, endda med en uddannelse som aerobic instruktør. Jeg elskede det, jeg elskede at høre høj musik, elskede at svede, elskede at udfordre mig selv, og elskede følelsen, ømheden i kroppen og de røde kinder efter træning. Nu er det en kamp, jeg gider det ikke, orker det ikke, og ville ønske der var en udvej til en sund og fast krop. Det er der bare ikke, og jeg prøver virkelig at motivere mig selv, selvom det er op af bakke. Det bedste er at der kommer hurtige resultater, min mave bliver hurtigt flad igen, når jeg undlader kulhydrater og får trænet. Jeg har det også bedre med mig selv, og jeg har en dejlig følelse i min krop…. Åh Frk. snart Fru Vilstrup, tag dig dog sammen… Har I det på samme måde?

1 kommentar

  • Kender det SÅ godt. Jeg sprang på Bechs bikini bootcamp sidste søndag og er nu på uge 2 med træning og streng kost. Træner også en del normalt, men måtte have et eller andet, der fik mig til at droppe det daglige slik. En uge uden sukker og carbs kan sagtens ses og mærkes.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi pakker sydfrugterne