En velfortjent fridag

Resultatet af 9 dages detox

IMG_8676.PNG

De første to dage gjorde ondt, rigtigt ondt. Man måtte stort set ikke spise noget, jeg fik kun lidt aloe vera, nogle piller og en enkelt shake (og lidt fra en fri liste med frugt og grønt med lavt GI). Det var benhårdt, og selvom jeg var ved at give op på førstedagen, kom jeg igennem. Jeg følte virkelig jeg var sej, og på 3. dagen, måtte jeg spise igen. Jeg havde allerede tabt mig 2½kg efter tre dage og det gav mig blod på tanden til at fortsætte. Den sidste del af kuren, tabte jeg mig ikke så meget mere i kg, men ret meget i cm. Især min mave er blevet flad, og mine hofteben kigger frem igen HURRRAAAA. Endnu bedre end det, så har jeg det fantastisk. Her til morgen måtte jeg jo spise normalt igen, men jeg valgte af fortsætte med et kæmpe shot aloe vera, og en shake. Jeg elsker hvor frisk jeg føler mig, og jeg kan virkelig anbefale sådan en omgang, til alle der har brug for at rense ud, og starte forfra. Jeg blev spurgt om jeg ville prøve forløbet, og må indrømme jeg var skeptisk, selvfølgelig taber man sig når man næsten ikke spiser, men sådan har jeg det ikke nu, hvor jeg har tabt mig mere end 6cm på hver lår og endnu mere om livet. Jeg er vild med forløbet, og vigtigst af alt, så tænker jeg over hvad jeg putter i munden. Det er virkelig en øjenåbner, og jeg elsker mit nye jeg. Kuren købes lige her. Resultatet på de ni dage, -3kg, og 21 cm på de steder jeg målte før og efter.

6 kommentarer

 • Chris

  jeg tænkte på. Hvad farve er dit lala Berlin tørklæde i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Flotte resultater – du er super sej! Jeg har været inde på linket, men har lidt svært ved at finde rundt – hvad hedder den kur du har været på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Ups, nu har jeg fundet den. Kan du anbefale Vanilje eller Chokolade?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Filippa

   Jeg har også lige været på C9. Og kan så varmt anbefale den. Jeg valgte vanilje, da jeg syntes det ville passe bedst til at lave smoothie med. Jeg blendede proteinshaken med sukkerfri mandelmælk/soyamælk med bl.a. blåbær, spinat, jordbær, æble. Smagte himmelsk. Det er bare med at komme igang. Du vil ikke fortryde det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Den hedder c9:) held pg lykke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En velfortjent fridag