Vores tøj til brylluppet

Næsten 14 dage uden kaffe

IMG_8719.JPG

Sådan så det ud, da jeg var ude og drikke kaffe med min far i dag. Vi skulle lige have styr på nogle ting med brylluppet, og så forslog jeg at mødes til en perfekt latte. Wow det var dejligt med de koffeinfyldte dråber, det må jeg indrømme at jeg har savnet. Jeg begynder virkelig at glæde mig, der er præsis 30 dage til den store dag, og jeg kan slet ikke vente. Men der mangler stadig en del, så jeg må hellere komme tilbage til mails, bordplan og planlægning… Rigtig god aften:)

2 kommentarer

 • Jeg har lige taget 14 uden koffein. Jeg fik en cola idag, og det var altså skønt, haha. Stort tillykke med det kommende bryllup<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak nogle gange må mam altså have lidt hjælp til at vågne

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores tøj til brylluppet