Min polterabend 1. del

Mine 9 dage i helvede- Detoxxxxxx

IMG_8587.JPG

Min morgenmad, så sådan ud i dag. Ja og så spiste jeg et par druer, for at tage en slemme smag af pillen. Pillen smager ikke af noget, men jeg er slet ikke god til piller, så denne detox er hård. De to første dage spiser man stort set ikke noget, man tager en masse aloe vera, får en del fiber og en enkel shake. Det gør at man får alle vitaminer, proteiner og alt hvad man skal have for at overleve (ja for mig er det ren overlevelse). Jeg syntes i går var et helvede, og ikke for sarte typer. Jeg overvejede flere gange, at droppe det og hoppe i chipsskuffen. Men det gik, og jeg gik tidligt i seng, for at sove igennem sulten og ondskaben. Her til morgen havde jeg det dog helt anderledes. Jeg vågnede op med energi og syntes allerede jeg kunne mærke en forbedring. Jeg har stadig ikke spist, og er ikke engang sulten. Jeg tager min shake, når jeg kommer tilbage fra en lang gåtur med min veninde. I morgen må jeg spise igen, altså jeg må gerne spise nu, men kun grøntsager og frugt med lavt GI. Så jeg spiser lidt agurk, radisser, salat, druer og bær hvis jeg bliver sulten. I morgen og frem til dag ni, må jeg få et rigtigt måltid igen. Grunden til hele denne detox, er for at rense min krop godt og grundigt igennem. Jeg har drukket for meget kaffe, vin, sodavand og proppet min krop med alt det forkerte. Jeg følte det var tid til en forandring. Jeg ved at min krop vil takke mig, og jeg glæder mig sådan til at mærke og se resultatet. Jeg har fået lov at teste kuren, og hvis andre vil prøve kan den bestilles her med 10% rabat, jeg er bruger denne 9 dages detox. Man kan også søge tips på denne facebookgruppe. Har I prøvet den, og har det virket for nogle af jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min polterabend 1. del