Halvvejs i detoxen- og resultatet taler for sig selv...

Min polterabend 3. del

DSC_0132

Efter en lækker middag, fik vi alle røde læber og pigerne gav mig søde kys. Vi havde skiftet til festtøj, alle pigerne i sort og mig i lyserød.

IMG_6891.JPGDSC_0109

Emilie min veninde, havde sørget for vipper til alle pigerne, det var lige i min ånd, og ret sjovt, vi hyggede os med at sætte dem på, og jeg fik lidt alene tid med dem alle, mens jeg hjalp med at sætte dem på. Alle blev så fine og vi var klar til byen troede jeg. Vi dansede, og drak de lækreste drinks, bl.a Michalas earl gray martini, som jeg lærte at kende den aften, og siden har nydt mange gange. Men der manglede lige en sidste ting…

IMG_6869.JPG

Pludselig skete der noget… Musikken blev højere, og jeg blev sat på en stol, ind kom en af Magic Mikes venner, og jeg blev helt paf. Jeg havde faktisk troet at jeg ville være cool med det, men jeg gik helt kold. Jeg kunne ikke lige overskue en nøgen mand ovenpå mig, men vi så det sjove i det, og vi fik virkelig grint, både under og efter.

DSC_0145

Wow, jeg tror billedet siger det hele. Derefter var vi alle klar til byen. Vi er blevet ældre og har nok at se til med børn og hus, så havde bare regnet med et par stykker, ville med i byen, men vi endte stort set alle sammen med at tage ud. Det var den bedste aften jeg nogensinde har haft med dine veninder, vi var der alle sammen, og alle havde gjort så meget for at min dag skulle være perfekt. Tusinde tak alle sammen, jeg elsker jeg, og glæder mig til at feste igen med jer til brylluppet.

IMG_6935-0.jpg

2 kommentarer

 • Har nydt at læse dine indlæg 🙂 Vores store dag nærmer sig også, og har også lige været på skøn polterabend. Halleluja for veninder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak, hvor spændende med dit bryllup, jeg håber I får en fantastisk dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halvvejs i detoxen- og resultatet taler for sig selv...