Mine 9 dage i helvede- Detoxxxxxx

Min polterabend 2. del

IMG_6808.JPG

Næste stop på turen var Galopbanen, her skulle vi spille på heste, og vinde en masse penge. Det var virkelig sjovt at gå ind 14 piger med hatte på, alle kiggede og syntes det var så sjovt. Jeg kan virkelig anbefale et tema, det er så sjovt at være samlet om noget, og det var så godt fundet på, lige i min stewardesse ånd.

IMG_6804.JPG

Vi vandt desværre ikke noget, men det var bare så sjovt, og en virkelig god oplevelse med alle mine veninder. Derefter gik turen hjem til min anden veninde Julie. Her blev der virkelig gejlet op, og den perfekte aften kunne begynde.

IMG_6813.JPG

Da vi ankom, fik vi igen serveret lyserøde bobler, mine yndlings gedeost muffins og lidt vand. Det var godt tænkt, for man glemmer hurtigt at drikke nok vand sådan en dag.

DSC_0106

Så var der quiz, den handlede om ting jeg har lavet i mit liv. Så skulle mine veninder holde den ene eller den anden figur op, alt efter om de troede på at jeg havde lavet tingene. Av hvor har jeg egentlig været slem, når alle mine veninder finder historier frem. Godt man ikke har været kedelig inden man skal giftes, men oplevet en masse skøre ting.

IMG_6843.JPG

Så skulle der kreeres brudekjoler af toilet papir. Ret sjov ide, især når man har fået lidt bobler. Vi gik virkelig op i det, og selvom det måske virker lidt fjollet, så var det ret morsomt.

DSC_0098 Derefter gik vi i haven, pigerne havde lavet en æggejagt til mig. Jeg elsker det jo til påske, så de havde lavet en jagt til mig i haven, men i stedet for æg, skulle jeg finde champagneflasker. Hvor får de det fra, de er jo så sjove, og havde virkelig gjort alt for at gøre min dag perfekt.

DSC_0105DSC_0121

Så blev det tid, til den mest pragtfulde middag. Vi fik tapas med alt hvad dertil hører, det var det mest overdådige bord, og jeg elskede alt maden. Der var nok 15 retter, og vi sluttede af med den lækreste cheesecake. Den kunne jeg ikke have lavet bedre selv, og Julie må virkelig have haft travlt. Hun havde nok lavet ti forskellige slags kager til dagen, og de grinte meget af, at jeg havde ringet før, og spurgt om vi skulle en tur til Lyngby. Mens hun har haft så utroligt travlt, med alle mine forberedelser. I morgen kommer sidste del, og den frækkeste del…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 9 dage i helvede- Detoxxxxxx