En hilsen fra det store udland

Min kæmpe store dreng…

7

Så er det officielt, jeg har ingen baby mere. Konrad er blevet en stor dreng, som han selv siger, og er meget stolt. I går startede han i børnehave, uden gråd og uden ballade. Jeg vinkede også fint farvel her til morgen, efter han havde vist mig alle de sjove nye tingm man må lege med i børnehavne. Tænk at han er blevet så stor, jeg forstår altså ikke hvor de tre år er forsvundet hen, især fordi jeg jo ikke er blevet en dag ældre;) Det er som om han er vokset et par centimeter, og har fået et meget bedre sprogforbrug på bare to dage, jeg ved godt det ikke giver mening, men han er virkelig vokset med opgaven. Han er så stolt og glad for at gå i børnehave. Min kæmpe store dreng altså, der altid vil være min baby. Her til morgen var jeg helt trist ved tanken, hvordan kan tiden gå så stærkt, lige om lidt er han jo voksen, jeg vil bare nyde ham, og elske hver dag han stadig vil kramme og kysse sin mor, og håbe på det aldrig forsvinder… Puhaa hvor jeg dog elsker det lille Konster Monster…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hilsen fra det store udland