Sidste skridt i renoveringen 

Kaffe med god samvittighed…

DSC_0474

Jeg har ikke fået kaffe i 5 dage nu, og jeg begynder at glæde mig til næste onsdag, hvor jeg skal drikke min første kop kaffe i 10 dage. Jeg elsker min kaffe, jeg elsker en god cortardo, og jeg elsker mine kaffe maskiner. Jeg har en til hvert behov, og det er noget jeg nyder at gå op i. Desværre er kapslerne ikke det bedste for milijøet, så hvis man ikke er god til at aflevere dem tilbage i butikken, er det faktisk ikke så godt, når man drikker så meget som vi gør. Derfor er jeg ret vild med nyheden fra Peter Larsen Kaffe, de har lavet en kapsel til Nespresso maskinen, som forsvinder i kompostbunken efter 12 uger. Haps hvor jeg glæder mig til sådan en kop om et par dage nu…

DSC_0475

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste skridt i renoveringen