Fredags stemning

En Update på detoxen

 Wow jeg er imponeret… Ikke at jeg har tabt mig yderligere, men min krop har det så dejligt. Min mave er så flad, som før jeg fik Konrad. Jeg er fuld af energi, og jeg elsker mit nye jeg. Her til morgen hoppede jeg i et par shorts, der siden jeg købte dem, har siddet meget stramt, nu  sidder de løst. Jeg er virkelig fan af det her forløb. Min vægt kunne godt se bedre ud, men er det ikke lige meget, når jeg har det så fantastisk. Jeg kan kun anbefale at man prøver den 9 dages kur, som jeg må indrømme jeg var skeptisk overfor, men virkelig er blevet positivt overrasket over. Jeg er først færdig tirsdag, og så skal jeg selvfølgelig nok komme med det endelige resultat. Rigtig dejlig lørdag til jer😘

3 kommentarer

 • Betins

  Du stråler 🙂

  Vil du linke? Synes du har gjort det, men jeg kan ikke finde det igen. Og hvad koster sådan en omgang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Du kan finde links i de tidligere indlæg, ellers kommer der igen om et par dage den koster 1199kr

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Og tusinde tusinde tak for de søde ord, har det også fantastisk

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags stemning