Detaljer fra det nye køkken

En hilsen fra det store udland

DSC_0322

I dag har jeg overnattet ude for første gang i flere måneder. På den ene side kan man som mor glæde sig til en hel nats søvn i hvide lagner, toilet besøg når man har lyst, og sove til man selv vågner. Men på den anden side er ens barn jo det bedste i verden. Selvom det til tider er hårdt at være mor, er der nu intet bedre. Jeg ville hellere sidde i vores køkken og servere kager, og mælk for den lille Skinke, end noget andet i hele verden. Heldigvis får jeg det bedste fra begge verdner med mit job og liv. Det gælder om at se det positive i stedet for at fokusere på det man går glip af. God dag fra luften:)

2 kommentarer

 • Sarah

  Hej 🙂

  Vil høre om du ikke kan enten give mig gode råd eller lave et indlæg med gode råd. Vi skal til USA i oktober, og det er første gang min kæreste skal flyve så langt, og han er nærmest som et barn, der ikke kan sidde stille ret lang tid af gangen, der skal gerne ske noget nyt ofte, så en bog hele vejen dur ikke.
  Har du nogle gode råd til sådan en flyvetur, der over skal vi flyve om dagen, og hjem om natten:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Det er jo nogle nye gode film på turen, så det kan man få lidt tid til at gå med, vi har også alle de nye magasiner, og så kan man købe lidt snacks. Jeg tror mit bedste tip er at downloade en hel sæson af en serie man elsker og medbringe egne yndlings snacks. Men kender jo selv hvordan en søndag kan forsvinde, med noget godt tv. Viaplay har en måned gratis, og der kan man gratis download til iPad, pc eller telefon:) håber tippet kan bruges:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljer fra det nye køkken