Mens i lørdagshygger...

En fodbold film for piger

  I forgårs var jeg så heldig, at jeg fik lov at se sommeren 92, før alle andre. Det var søde Mette Marie der havde inviteret 20 piger ind at se filmen, da hendes hotte mand er med, og hun kender alle de rigtige mennesker, fik vi lov at indtage den lille private biograf. Filmen var en kæmpe overaskelse, mere om det senere. EM 92 kan de fleste fra start 80’erne, og før helt sikkert huske, det var en fantastisk tid at være dansk, og jeg husker dagen tydeligt selvom jeg var en lille pige. Alene af den grund ville jeg gerne se filmen. Men endnu bedre, så er noget af filmen optaget på vores vej. Jeg syntes det var sjovt at se hvad de havde fået ud af de 10 dage på vores lille vej. Filmholdet var så søde og hver dag når vi kom forbi, hilste de pænt og Konrad fik lov at se bussen de opholdt sig i, alle ledninger og bedst af alt, blev han hejst op i en af lastbilerne, hvor vi fik lov at gå på opdagelse. Virkelig stort for en dreng på 2 år. Det var tidligt at se at det var Richard Møller Nielsens hus, de havde optaget på vejen. Virkelig morsomt at se, selvom resultatet var ca 3 min. Tilbage til filmen, normalt ville jeg ikke se en forboldfilm, men denne var virkelig god, og også for pigerne. Jeg kan sige så meget at, jeg måtte holde mig tilbage for ikke at stortude undervejs. Den var så sød, underholdende og sjov. Jeg kan virkelig anbefale den, måske man kan vinde lidt point hos kæresten, ved at tage med i biffen, og selv nyde en rigtig god film. Rigtig god søndag til jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens i lørdagshygger...