Bobler og ballade på min polter

Når et polterabend billede siger mere end 1000 ord

DSC_0121Jeg er så ked af jeg ikke fik blogget i går, mit hoved havde det ikke så godt, som i måske kan forestille jer. Jeg er stadig oppe og køre over mine fantastiske veninder, tænkt at de havde gjort så meget for mig. Jeg havde den bedste dag, og de havde virkelig tænkt på alt. De kender mig jo så godt og havde husket ting om mig, som ingen andre ved om mig. Jeg glæder mig til at dele alt fra dagen med jer. Jeg håber også I har haft en dejlig weekend. Så vil jeg lige afslutte med et billede fra dagen som siger mere end 1000 år!

DSC_0151

1 kommentar

  • Sarah

    Håber du har haft en fantastisk dag du aldrig glemmer.:)
    Sikke da en bagdel, men de der hvide streger??;)
    Rigtig god sommer til jer:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bobler og ballade på min polter