Wedding update

Invitationerne er på plads

  

Selvom jeg elskede dette monogram, endte vi alligevel med noget helt andet. Vi er jo, selvom jeg nogle gange glemmer det, to der skal giftes😳 Kasper var ikke helt solgt på en sort invitation, og vi fandt en anden og virkelig fin invitation. Jeg skal nok vise jer den, lige så snart den kommer. Det er jo en fin start på vores ægteskab, at vi går på kompromis og finder den bedste løsning. Glæder mig sådan til at blive min mands hustru, og leve lykkeligt sammen resten af vores liv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wedding update