Uden hjem i 6 uger

Kylling, kylling og mere kylling

  

Når Konrad og jeg handler står den 75% af dagene på kylling. Kasper er ikke så god til fisk, og jeg er ikke så god til oksekød, men alle er glade for kylling. Jeg indrømmer gerne at det kan blive lidt kedeligt, selvom jeg prøver at nytænke. Så da Danbo sendte en kasse med nye varianter kylling til os, var lykken gjort. I går spiste vi kyllingespareribs med hvidløg og grøntsager. Vejret var ikke til at grille, så de kom i ovnen. Alle var super glade for resultatet. I morgen til Sankt hans, skal vi have kyllingepølser og kyllingespareribs med barbeque på grillen. Glæder mig allerede… 

 

Ildfastfad i 30 min med squash og tomater. Serveret med en dressing af skyr, krydderurter og peber.  Jeg har set dem i Netto til 25kr for en pakke og de kan anbefales:)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uden hjem i 6 uger