Den sjoveste gratis oplevelse

Endelig weekend

634

Så blev det endelig weekend, og da det jo åbenbart ikke bliver sommer foreløbigt, kan man jo lige så godt smække benene op, pakke sofaen med slik, popcorn, tæpper og se film med ens kære. Vi har fået en favorit i Disneys Ratatouille, den er bare så hyggelig og Konrad elsker musen, som kan hjælpe med at lave mad, og ikke bare lave huller i ost (en intern joke, Konrad mener at det er mus, der har spist af alle oste med huller i). Lørdag har vi ingen planer, så vi  har aftalt at det er movie night. Konrad kommer med i bland selv slikbutikken, og får lov at vælge en chokolade. Han går længe og kigger, på alt det flotte slik, og syntes det er så hyggeligt, når vi kommer hjem og får lov at spise chokolade i sofaen. Søndag skal vi til et fint børne- event med tre af jer og jeres søde børn. Jeg glæder mig så meget til at møde jer, og håber vi får en hyggelig dag i Kødbyen. De tre heldige vindere af 3. måneders Viaplay og eventet søndag er:

044

Christina

Ej hvor fedt og hyggeligt:) det gad jeg så godt overraske min 2 store guldklumper med, jeg har en dreng på 6 og en pige på 4 år:) min lille basse på 10 måneder, har det nok sjovere hos far;) ihhh det kunne bare være så sjovt:)))

Pernille Richter

Åhhh jeg vil da elske at have mindste datteren med ind og hygge lidt sammen med en masse søde bloggere

Iben

Øj, det ville mine tre drenge ELSKE!!!! Den ældste på 8 slider videobåndet med Herkules tyndere og tyndere mens tvillingerne på 5 ville grine højt til pingvinerne fra Madagaskar!

Held og lykke til alle, og må vinderne få en fantastisk dag, og ovenikøbet i godt selskab

http://bloggersdelight-dk.bloggersdelight.netdna-cdn.com/wp-content/blogs.dir/2343/files/2014/10/632.jpg

Tillykke til vinderne, jeg har sendt jer en mail. Vi glæder os til at møde jer til søndags hygge.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sjoveste gratis oplevelse