Yndlings aftensmad

Vind en rejse til 10.000kr

DSC_0584

Nu starter Frk. Vilstrups bedste konkurrence nogensinde. Hold op det er en lækker præmie… Så hvis du trænger til en lækker ferie, så er det med at læse videre, for jeg vil sammen med Expedias nylancerede Instagram profil (@expediadk), finde en vinder af et gavekort på 10.000 kr, til en valgfri rejse. Jeg er så glad for de har valgt mig, til at forkæle jer. De ved at jeg er glad for at rejse, og derfor tænkte de at mine læsere, sikkert også var vild med rejser og oplevelser. Konkurrencen kommer kun på min Instagram profil, så der er virkelig god mulighed for at vinde…DSC00984For at vinde skal du vise et billede af hvor meget du har brug for en ferie med en ven, kæreste eller familie. For at kunne deltage i konkurrencen skal du:

  1. Følg @ExpediaDK på Instagram
  2. Ligge et billede på Instagram med hashtagget #BrugForFerie og #frkvilstrup
  3. Lægge planer for hvad du vil bruge de 10.000 kr til;)

Efter tre uger vælger jeg hvilke tre af jeres billeder, der trænger mest til ferie. Et eksternt dommerpanel vil vælge én af jeres billeder som så vinder 10.000kr.

Åhhhh hvor jeg håber I inviterer mig med;) Nej Held og lykke til jer alle sammen, jeg har virkelig lyst til at forkæle en af jer med et gavekort på 10.000kr til en lækker valgfri rejse (med eller uden mig;).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings aftensmad