Vinderen af et helt års forbrug af is er...

Status på tre måneder uden sukker…

IMG_6266.JPGJeg har nu gennemført tre måneder helt uden sukker. Det har været tre meget lange måneder. Jeg har før levet i op til 8 måneder uden sukker, da jeg tabte mig over 20kg, læs historien i Alt For Damerne her. Jeg havde taget 8 kg på siden jeg er blevet mor, og de skulle gerne forsvinde inden brylluppet. Derfor besluttede jeg mig for at tage en periode uden sukker. De første uger gik det stærkt, og inden den første måned var overstået, havde jeg sagt farvel til mere end 4kg. Derefter stod det stille, og jeg har slet ikke tabt mig siden. Tilgengæld har det været op af bakke. Når vi har været ude og spise, har jeg ikke kunne spise noget sukker, når Konrad tilbød mig lidt af hans is, måtte jeg sige nej, og når der blev delt kage ud på kurset sidste uge, måtte jeg som den eneste sig nej tak. Jeg syntes det er en hæmning jeg har stillet op for mig selv. Jeg kan forstå at man gør det, hvis man skal tabe sig 20kg, hvis man er syg eller ikke kan tåle sukker. Men at jeg siger nej, når jeg egentlig, godt tror jeg kan styre mit sukker indtag, er bare fjollet. Jeg går ikke ind for ekstrem kure og diæter. Jeg tror man skal gøre det, der føles rigtigt. Min uniform sidder bedre, jeg har det dejligt, og jeg skal spise en is hvis jeg har lyst.

Jeg troede min mave ville få det bedre, min hud pænere, og min generelle helbred bedre- det kan jeg klart afvise. Det er selvfølgelig godt for kroppen, at man spiser sundt, men det gør jeg jo alligevel. Så desværre er der intet godt ved min tre månedes sukkerfri periode, andet end selvfølgelig de fire kilo:)

5 kommentarer

 • Iben

  Du har så evigt ret.. Jeg besluttede selv sidste år at jeg ville droppe slik.. Jeg havde taget på. Ved ikke hvor meget men i hvert fald strammede mine bukser.. Jeg træner meget og har altid sagt jeg bare kan spise. Jeg klarede et år uden sukker/slik. Jeg havde det som dig forkert ved at sige nej når mine børn vil give mig et stykke slik osv.. Ikke få slik i bio som alle andre.. Jeg spiser slik igen. Ikke hver dag. Ikke flere gange ugentligt men når jeg har lyst. Lige fortiden er skipper mig fast inventar i min taske fordi den godt kan ligge der i to uger 🙂
  Tak for en dejlig blog..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak for din kommentar. Jeg tror du har et helt normalt og sundt forhold til slik, vi skal da kunne spise vores børns håndvarme lakridser med god samvittighed:) Det er da meget vigtigere end at benægte os selv sukker. Og hold op hvor kunne jeg godt spise en af dine Skippere lige nu:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej . Først tillykke med vægttabet, det er flot. Men det der med de tre måneder uden sukker, hvor kommer det fra? Er du startet før du lancerede det her på bloggen, for ellers giver det slet ikke mening for mig med tre måneder ☺️??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Er det ikke helt tre måneder? Nå det kan godt være det er lidt mindre, men det føles som tre år:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Haha . Synes bare tre måneder var utrolig lang tid og synes ikke det var så længe siden du nævnte du havde haft den første måned. Kan se du startede sidst i marts – så knap to måneder . Så det er slet ikke skidt med “kun” 4 kilo

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af et helt års forbrug af is er...