Dansk verdens kendt likør fylder 100 år

Mit bedste sommer tip

  

Jeg elsker ost, intet er bedre end ost. I går grillede vi lidt grill ost- halloumi som det også hedder. Da jeg boede i Mellemøsten, var det min farvorit spise. En halloumi salat med en balsamico dressing til er bare så lækkert. I går grillede vi en pakke, jeg kom olie, salt og rosmarin på. De skal bare røre grillen, og så skal de spises varme, ellers kan de godt blive lidt seje. Prøv det over sommeren og inviter gerne mig❤️ 

     

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk verdens kendt likør fylder 100 år