Et sjældent outfit billede

Godmorgen fra Gentofte…

Det kan godt ende med at blive en stresset morgen, når vi alle skal ud af døren samtidig. Det er så sjældent det sker, og jeg prøver ikke at lade mig påvirke. Mens jeg ordnede alt det praktiske, fik Konrad og Cookie lov til at gå i haven og spise vandmelon. Det elsker de, og så ser Konrad heller ikke hvor travlt jeg har. Jeg tog mig alligevel tid, til en kaffe med Konrad på trappen, og vi fik sagt ordentlig farvel, inden jobbet kalder… Det er den vigtigste start på dagen❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sjældent outfit billede