Så man jeg endelig afslører hemmeligheden...

Glædelig morsdag

CSC_0109I dag er det som de fleste nok ved morsdag. Jeg er blevet fejret med gaver fra både Kasper og Konrad. Kasper havde spurgt i  vuggestuen, om Konrad ikke måtte lave en lille ting til mig, hvilket resulterede i det sødeste armbånd, han stolt gav til mig, og sagde “er det ikke blevet sødt mor”- og jo det var det. Det var noget af det sødeste jeg har set, og jeg tudede selvfølgelig. Kasper havde købt den fineste gave, som også var fra Konrad, og jeg er virkelig blevet forkælet. Men i dag er det jo også min mors dag, og det skal vi hjem til hende og fejre nu. Vi skal spise brunch, og jeg har fundet lidt lækre ting til hende i NY, som jeg håber hun bliver glad for. Min mor er den dejligste, og varmeste mor i hele verden, hun sætter altid sig selv til side, for vores skyld, og hun er intet mindre end fantastisk. Det er ikke altid jeg husker at få det sagt, derfor er det fantastisk med sådan en dag, så man bliver husket på, hvor vigtigt det er af fortælle ens mor hvor skøn hun er. Jeg siger det også gerne her. Mutti jeg elsker dig, tusinde tak fordi du er dig- så nu tuder jeg igen… Kan I og jeres mødre, have en rigtig dejlig morsdag<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så man jeg endelig afslører hemmeligheden...