Tit tit

Den gode og den dårlige nyhed

Dove AHS event 230215 017Den gode nyhed er, at det ikke er en meniskskade, hvor der er sket et brud- dvs jeg skal ikke operares HURRA:) Den dårlige nyhed er at der er væske på menisken, så jeg kan ikke gå i en måned… Så ingen arbejde, ingen ferie, ingen sjov- kun sofa for mig de næste mindst 4 uger… Jeg kunne ikke dy mig, for at læse hvad der stod på nettet om en meniskskade: “Slitage af meniskerne ses hyppigst hos ældre mennesker og hos overvægtige”… Tak for det… Jeg skulle mene jeg var sund og rask- hverken gammel eller tyk!!! Nå men jeg har været uheldig, og nu står den på langs for mig. Så den anden gode nyhed er at der nok kommer en masse at læse her på bloggen:) Rigtig god dag til jer fra sofaen…

4 kommentarer

 • Ååh, hvor træls! God bedring 🙂 Går du egentlig i høje hæle på jobbet? Kunne forestille mig at sådan noget også kunne forårsagde det. Tænkte i øvrigt også på, da du postede indlægget om sukkerstop forleden, om du undgår alt form for sukker når du tager sådan en detox? Altså f.eks. også ketchup og sådan? Jeg ville nok selv godt kunne holde mig fra slik, kager osv., men jeg er lidt dum til at huske mig selv på ikke at spise usynligt sukker =/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, øv! Så må du bare få det bedste ud af dine tvungne “ferie”..

  http://www.bottledindenmark.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meniskskader er jo noget af det mest almindelige, ikke kun hos overvægtige og ældre. De opstår meget let, hvis man går ned i hug og rejser sig op. Det gør man jo tit når man hjælper sine små børn. Her er det en god ide at prøve at finde andre måder at gøre det på. Sidde på stol, skammel eller lign. Husk du må gerne bevæge knæet uden belastning. F.eks. sidde på et bord og bøje og strække, men det må ikke gøre ondt. Lidl har næsten lige haft strømapperatet til salg, de kan øge blodgennemstrømningen. Og kuldepakninger er også godt. Rigtig god bedring.

  Kh.
  Anne-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Rigtig god bedring
  Du skal nok blive frisk inden Jeres store dag :132:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tit tit