Godmorgen fra Gentofte...

2 måneder uden- i want sugar!!!!!

hårJeg har nu rundet to måneder uden sukker, for at være ærlig, ville jeg ønske det var ligesom i AA hvor man, får en lille mønt eller hvad det nu er man får. Der er jo ingen der anekender mig, eller det er der jo, for min krop takker mig. Jeg skal ikke lægge låg på, det er sååååååååååååååååååå hårdt, og jeg savner blandselv, lakridser, A lakridser og alt muligt andet guf. Men jeg ser kjolen og brylluppet for mig, og det er virkelig en motivation. Jeg læste den anden dag, at hvis man er typen der ikke kan stoppe, med et par lakridser i slik posen, men er den, der spiser det hele (ja det er så mig). Så går der et til to år, før kroppen får et normalt insulin niveau igen, og er afgiftet. Ja det er jo vandvittigt, og jeg ved ikke om jeg skal holde den helt til brylluppet, eller om jeg nu, hvor jeg snart er på min kampvægt, snart må spise sukker igen. For det kan godt være at de kloge siger, at man holder op med at have lyst til sukker, det kan jeg så afvise på det kraftigste. JEG ER STADIG VED AT DØØØØØ, i want sugar!!!!!!

4 kommentarer

 • Åhh hvor jeg kender det. Altså ikke det der med IKKE at indtage sukker, så langt er jeg ikke kommet endnu… Men sukkercravings – JA TAK, hvor jeg kender alt til det. Men én ting er at vide at man ikke burde, noget helt andet er at gøre som dig – simpelthen bare lade være. Hvis det kan ses som en lille trøst rejser jeg mig gerne og istemmer: Hej, mit navn er Anne og jeg er sukkerholiker (hedder det så overhovedet dét?. Og havde jeg en lille mønt eller nål så fik du gerne den, for så sej som du er, så fortjener du det!
  Held og lykke med at holde cravingsne i kort snor – du skal nok blive den hotteste brud til den tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ha ha ha Tusinde tak for din kommentar. Det var lige det jeg manglede. Hvor er du bare sjov, og mange tak det er sikkert det værd på dagen- og så skal der spises slik og kage igen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det går væk, jeg har fuldstændig mistet min lyst til søde sager. Har ikke haft lyst i årevis! Det er også lidt akavet, da ingen tror på, at man oprigtigt (!) ikke vil have et stykke kage, da man ikke kan nyde den. Så den nydelse skal man være klar på at give afkald på, hvor underligt det kan lyde. Altså, chokolade og slik vil aldrig gøre dig “glad” igen. Men det er også SÅ rart ikke at være slave for sine laster

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Hvor er det bare imponerende og flot, hold da op, tror ikke jeg kunne være så sej som dig. Jeg må indrømme at jeg bare tæller dage og timer til jeg kan få slik igen. Men hvem ved måske ender det, når jeg endelig kan spise sukker igen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen fra Gentofte...