Lidt bryllupsoverblik

TGIF

IMG_5997.JPGSelvom det kan være hårdt at have jetlag, syntes jeg faktisk det er nemmere, når jeg holder mig i gang. Derfor besluttede Konrad og jeg at vi ville holde en lille miniferie. Han holder fri fra torsdag til mandag og vi nyder hvert øjeblik. I går cyklede vi I IKEA, hvor jeg fik lov at købe et par små ting, og Konrad fik lov at spise pølse og is. Han var lykkelig, og han elskede at være med. Han er så stor nu, og hver dag kommer der nye svære ord til. Vi er også i hvorfor perioden, så der er ikke det, man ikke kan spørge hvorfor til. Ret sjovt, og som regel slutter jeg af med at sige, fordi sådan er det bare, men selv det kan man spørge hvorfor til. Han er altså så morsom…

IMG_6001.JPGI dag har vi hygget i sengen, vi så lige et afsnit Postmand Per inden vi orkede at stå op. Så spiste vi en lækker morgenmad. Kom til “cykellægen” med Konrads elskede cykel og har været forbi biblioteket, købt ind og drukket en kaffe, og spist tebolle på Emmerys. Nu sover han dejligt, og jeg nyder virkelig at have disse dage med ham. Søndag tager jeg afsted igen, og denne gang fire dage, så jeg samler alt det “Konrad” sammen jeg kan, så det ikke er så hårdt at være væk… Det gælder jo om at få det bedste ud af den tid man har. Jeg ved jo han får nogle dejlige dage med far og mormor… Selvom jeg kommer til at savne ham så det gør ondt.

IMG_6010.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt bryllupsoverblik