En trav morgen hos os- og en heldig vinder

Skal dit liv også blive lidt nemmere????

DSC_1096DSC_1091Jeg sagde ja tak til at få tilsendt en helt ny opfindelse fra Kächer. Det er en nytænkning indenfor vinduespudsningen, og jeg må indrømme at jeg var skeptisk. For det første er jeg ikke pjattet med at vaske vinduer. Det er måske sket en gang, at jeg har vasket vinduer, ellers er min mor så sød at komme, når hun ikke kan holde ud at se på vores beskidte vinduer længere. Så da de spurgte og de måtte sende maskinen, tænkte jeg ja tak, så kan det være det bliver nemmere for Mutti. Men jeg blev jo nød til at prøve den selv… Da vores køkkenvindue, trængte virkelig meget, ville jeg starte der, det er jo sjovest, når man kan se der sker noget. Jeg tog lige et før billede, så man kan se skaden. Vi bor ud til en sø, så der bliver ret beskidt på ydersiden, og da Konrad elsker at bade i køkkenvasken, har indersiden det heller ikke for godt…

før og efterJeg kunne slet ikke tro på hvor sjovt og nemt det var at rengøre vores vindue. Det tog inden tid, og jeg syntes næsten det var sjovt… Først sprøjter man noget vindues rens på, (der følger med), bruger micro svampen til at køre det rundt på ruden, og så kommer maskinen på, som nærmest støvsuger vand og sæbe væk. Den efterlod ingen mærker, og det tog ingen tid. Mutti det kan være du må undvære at vaske vores vinduer fremover, det er jo så nemt at klare selv… Men tak for alle afvaskningerne i årenes løb;)

DSC_1113DSC_1103Konkurrence

Da Kächer sendte mig produktet, fik jeg også lov til at holde en konkurrence. Så hvis du har lyst til at “gøre dit liv nemmere” og ikke behøve at involvere mor, svigermor eller en dyr vinduespudser. Kan du vinde det samme produkt, bare ved at skrive, hvorfor det lige netop dig, der har brug for denne smarte vinduesvasker/”hjælpende hånd” i en kommentar- held og lykke allesammen… Vinderen bliver fundet den 13 maj…

DSC_1105Indlæget er sponsoreret af Kächer

72 kommentarer

 • Simone

  Jeg har meget store vinduer og jeg orker simpelthen aldrig at vaske dem, fordi det er så stort et arbejde og der altid kommer “mærker” på vinduerne, fordi man skal pudse det af mange omgange. Det har jeg ærligt talt ikke gidet at bruge min tid på særlig mange gange, så min vinduer trænger efter nogle år uden vindues pudsning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Fordi mine vinduer trænger, men nok liiiiige kan vente til efter d. 13. maj. Har desuden 2 dejlige piger, som ville elske at hjælpe mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Det ville gøre mig SÅ lykkelig! Især indvendigt ville vinduespudseren gøre en KÆMPE forskel. Vi har to mopser hjemme hos os, hvilket er enormt dejligt, men de nyser og pruster på vinduerne, og jeg render desperat efter dem og prøve at pudse vinduer. Jeg er ikke en haj til det, og derfor ville det være en fantastisk hjælp! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Den er så genial!!! En af mine veninder har sådan en og jeg har prøvet den og den er vildt god!!! Mine vinduer traenger så meget til en ordentlig omgang, og uden sådan en smart dims for jeg ALDRIG taget mig sammen til at pudser vinduer, så jeg krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jepsen

  Åh – jeg må være vinderen af den simple grund at jeg har det præcist som dig !! Jeg har ikke haft mit eget i så mange år endnu, men i de år der er gået er vinduespudsning kun skat 2 gange – første gang prøvede jeg selv og det var bestemt ikke kønt, anden gang betalte jeg mig fra det 😉 ! Med en lille der kommer til august og en nykøbt kolonihave i tillæg til lejligheden ville en sådan pudsehjælper virkelig være guld værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina bhatti

  Min søn starter vuggestue her 1. Maj,
  og jeg har fået læreplads som
  lægesekretærelev, så det kunne være skøøønt med en hjælpende hånd,
  til en ellers så sur pligt. Vi er lige flyttet
  i et lækkert rækkehus med flotte vinduer, så en hel perfekt og brugbar konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vi har så mange vinduer, at selv vinduespudsere har givet op på forhånd… og da vi bor ud til vandet, bliver de hurtigt fedtede af saltet… så derfor skal jeg da vinde – så vil jeg overveje at lade min mand få opgaven 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Den skal jeg da have, for har lige købt hus inklusiv 27 kvadrameter udestue med kæmpe vinduer! Det har aldrig lykkedes mig at få pudset vinduer pænt på den “gammeldags” måde, så det ville være en kæmpe hjælp med en Kärcher 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Årh den ville jeg elske at vinde, jeg har siden jeg flyttet hjemmefra kun pudset vinduer 1 gang og det er nu 4 år siden. Jeg kan simpelthen ikke få det pænt, der kommer striber mm hver gang. Har dog fået lokket min mor til det en enkelt gang men det synes jeg er blevet for gammel til nu, så med den fine dims ville jeg igen kunne se ud og nyde det fine forår m

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg bor lige ud til en befærdet vej og et stort træ, som duerne elsker at sidde og hygge sig i… Begge disse ting resulterer i MEGET beskidte vinduer, som man burde pudse hver måned for at kunne nyde det dejlige lysindfald. Desværre er det bare så stort et arbejde, at jeg kun har gjort det to gange på 3 år – så en hjælpende hånd ville være skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Har verdens sødeste datter på snart 5 mdr. – hendes sovehjerte er dog ikke så godt om dagen. Det betyder meget korte lure og har resulteret i, at en tredjedel af husets vinduer er pudset – hvorefter hun vågnede og jeg måtte stoppe med vinduespudsningen.
  Den der dims lyder for god til at være sand og kan måske betyde at jeg kan nå lidt flere vinduer imens min skønne datter tager en lur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Baby og hund der banker på glasdørene når den vil ind. Og vinduer i hunde- og babyhøjde = kronisk beskidte vinduer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kristensen

  Hvor ER det smart!!:-)) jeg ville elske at vinde den, det ville betyde vi ikke har stribede vinduer mere når jeg har været i gang med klud og spand. Vores naboer ville jo nægte at tro det er mig der har pudset dem efter en tur med den der sugemaskine;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda

  Ginial opfindelse, her er det min svigermor som pudsede vores vinduer sidst, desværre kom hun ud for et overfald, og brækkede skulderen i en alder af 74år, så nu bliverhverken hendes ellers vores vinduerpudset, hvis jeg vinder, vil jeg helt sikkert pudse hendes vinduer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra M

  Hvor er den smart! Vil elske at vinde en hjælpende hånd da vi bor i et stort hus med maange vinduer og med en tumling på halvandet og en på vej (er gravid i uge 17) ville sådan en hjælp være meget tiltrængt 🙂 God aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea wille

  Jeg er adopteret fra Korea og har gentagende gange fortalt kæresten, at pga. At der traditionelt ikke er vinduer i koreanske huse så er det ikke i mine gener at vaske vinduer. Så jeg har aldrig i de ti år vi har været sammen vasket vinduet. Man har vel et standpunkt. Men ville overraske (og tro mig, det ville være en af de store hjemme hos os) ham ved at vaske vinduerne hvis jeg vandt b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Fordi jeg vil elske at forkæle min mand med den smarte hjælper da det er ham der pudser vinduerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Fordi jeg ikke ved hvordan man pudser vinduer (hvilket er lidt pinligt). Vi har vinduespudser udvendigt, men ikke indvendigt. Vi har snart boet i vores hus i 4 år og der er blevet vasket vinduer indvendigt en gang :-S Vi har dog brugt glasrens på de ruder hvor børnene sætter deres hænder løbende. Den ene gang vinduerne er blevet vasket indvendigt var det min mor der gjorde det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.O.

  Jeg har så vanvittig meget brug for netop denne præmie, at du tror, at det er løgn. Min kæreste og jeg bor i en lejlighed i et boligkompleks. Vi bor ikke i stueetagen, og da boligselskabet sidste år fik den idé, at alle vinduer skulle udskiftes for at spare på varmeregningen, lød det umiddelbart som en god idé. Vores kæmpe vinduespartier blev udskiftet med nye vinduer, men der var bare det lille minus, at vinduerne ikke længere kan åbnes “indad”, og de er heller ikke længere med solfilter. Med spand og klud skal man nu til stor gene og med fare for liv og lemmer hænge der halvt ude af vinduet. Desuden ser man nu med det samme, hvor hamrende beskidte ruderne er. Det er sket lige præcis én gang for præcist et år siden, at jeg vaskede vinduerne. Det var så halsbrækkende, at vi pt. lever i vores egen “mørke lille hule” med meget beskidte vinduer i stedet. 🙁 Kächer ville virkelig gøre vores liv så meget nemmere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Pedersen

  Ooohh how I need it badly 😉 Jeg har alt i alt 140 “felter” vindue at rengøre og 2 drenge med fedtfingre 🙂 Vinduespudsning er ærlig talt en by i Rusland – det er simpelthen for uoverskueligt 😉 Jeg ville derfor elske at vinde denne fine præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  for det første så har vi hele den ene side af huset, vinduer fra gulv til luft.. Så det bliver til MANGE vinduer især når der også er nogle på den anden side.. 😉 og for det andet, så er min mor også, nok lidt træt af at se på de beskidte vinduer når hun ikke lige har tid til at komme og vaske dem så ti. 😉 så jeg krydser fingrer for at mig og kærestens liv (og min mors for den sags skyld) kan blive lidt nemmere med sådan en smart vindues pudser. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Hvor er det dog rart at læse, at man ikke er den eneste, som pudser vinduer 1 gang om året eller mindre!!! Min svigermor sværger til dette apparat, så den ville være fin at vinde, så min indre hausfrau kan træde i karakter!

  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • OH! Altså, det KU’ jo blive mig, fordi mine vinduer konstant bliver sølet til i ivrige, fedtede og meget insisterende naller, der både vil banke og gnide sig op af ruderne, der en sjældent gang imellem er rene. For hvad er POINTEN med at bruge flere timer på rengøringen, når mit afkom sekundet senere fedter nallerne, næserne eller mulen rundt på glasset? Tja. SÅDAN en DIMS der ville gøre godt. Så ville jeg måske lidt oftere kunne spotte hønerne ude på græsset og blomsterne på min skønne Magnolia! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville virkelig elske at vinde sådan en sag! Herhjemme er vinduespudsning min kære mands “opgave”, men det bliver kun til et par gange om året og hver gang går der flere måneder, hvor jeg allerede irriterer mig over de beskidte vinduer og kommer med stikpiller til ham omkring det. Ja, jeg kunne selv gøre det, men det er blevet lidt en principsag for mig, da jeg synes, at jeg har rigeligt med andre huslige pligter i dagligdagen.. Med den smarte vinduespudse-maskine kan han måske lettere lokkes (ellers gør jeg det måske bare selv, det lyder jo virkelig nemt med den!) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Wow, sikke et flot resultat den giver! Det lyder super let? :no_good:

  Jeg har ikke pudset vores vinduer i aaaalt for lang tid – vi snakker måske 2 år. Er helt flov over at skrive det :see_no_evil:

  Har faktisk fået anbefalet den smarte vindues-pudser maskine, men det er ikke lige ens første prioritet på SU :flushed:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Med nyt hus vi skal flytte ind i (som er møgbeskidt) og en lejlighed vi skal efterlade spotless. Så kunne vi rigtig godt bruge sådan en fætter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Fallentin

  Kan mærke forskellen ved vinduespudseriet at efter vi er flyttet fra vores lejlighed med 6 store vinduer til hus med mere end der dobbelte vinduer. De skal pryder vores udsyn til skønne omgivelser, hvis man altså kan se ordentlig ud ad dem;0) Derfor vil det være en stor tilfredshed for både min mand og jeg at have sådan en hjælpende hånd i huset. Vinduerne skulle jo gerne have en tur både ind-og udvendigt. Så kan det også være at de ville blive pudset lidt oftere, nu hvor der er “legetøj” indvolveret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Fallentin

  Kan mærke forskellen ved vinduespudseriet at efter vi er flyttet fra vores lejlighed med 6 store vinduer til hus med mere end der dobbelte vinduer. De skal pryder vores udsyn til skønne omgivelser, hvis man altså kan se ordentlig ud ad dem;0) Derfor vil det være en stor tilfredshed for både min mand og jeg at have sådan en hjælpende hånd i huset. Vinduerne skulle jo gerne have en tur både ind-og udvendigt. Så kan det også være at de ville blive pudset lidt oftere, nu hvor der er “legetøj” indvolveret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Myssilala

  Den vil jeg så gerne vinde! Bor i nybyggeri med store panorama glasruder og skal være mor for første gang til juli. Jeg forudser en del små fedtede fingre OVERALT og vil glædes over denne maskine hver gang! Ih jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Er bare slet ikke vild med at pudse vinduer. Kunne godt bruge lidt hjælp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åh Mette 🙂 ved du hvad jeg kunne bare så godt bruge en hjælpende hånd, jeg er noget slidt i tiden. Jeg har dejlige børn, i alderen 6,og 4 og mindste basse på 8 mdr:) min basse er så hårdt ramt af tænder:/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Så han sover hverken dag eller nat. Så mine vinduer så mildest talt frygtelige ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ser;) træt træt UNDSKYLD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leise Heinsvig

  Ohhhh hvor vil jeg bare gerne vinde en sådan for så behøver min mand og jeg ikke skændes om hvem der skal pudse vinduer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Fordi jeg altid skal i bad efter at have pudset vinduer. Ikke fordi jeg sveder, men fordi jeg altid får masser af vand ned af armene og i blusen – og nej.. der er intet sexet våd t-shirt over det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det skal min kæreste og jeg, fordi vi bor på 3. sal og her vil vinduespudseren ikke engang komme op(!) og det er virkelig besværligt, og ikke særligt sikkert, at sidde i vindueskarmen med sæbevand, spande og hvad der ellers følger med, for at vaske inde og ude! Vi har måske (forsøgt) at pudse vores vinduer 2 gange på 2 år! Så ja, det er meget tiltrængt! Håber heldet smiler vores vej, så vi snart kan kigge ud igen og nyde at solen skinner ind 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Åh den vil,e passe perfekt til mig, vi har store vinduer, og jeg har desværre meget dårlig ryg, så kan ikke holde til at stå og vaske dem for lang tid af gangen, og med dette hurtige redskab/vidundermiddel kan det kun gøre arbejdet nemmer for mig. Må xx alt hvad jeg har. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Mine vinduer trænger virkelig til en forårsrengøring! Men med SU-budget og absolut INGEN træning i pudsning af vinduer – og for den sags skyld heller ikke midlerne – kan det godt blive svært. Jeg krydser fingre SÅ meget!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Den ville jeg meget gerne vinde har 21 vinduer,og det tager meget lang tid at pudse dem, så den ville være til meget stor hjælp. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Sikke nogle fede konkurrencer du har ror tiden, skønt skønt.
  Vi har så afsindig mange vinduer så efterhånden har jeg opgivet at vaske dem alle. Så denne smarte opfindelse må meget gerne flytte ind hos mig, så vi kan få vasket ALLE vinduerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone B.

  Jeg skal vinde den, så jeg kan give den til min mor, så den kan hjælpe hende i det daglige. Hun vil elske den – hun bliver så glad, når der er blevet pudset vinduer, men får det desværre ikke gjort så tit. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise T Thomsen

  Jeg har ret syg med stress og har fundet ud af at det der stresser mig især er at gå hjemme og føle ALT skal være skinnende rent konstant fordi jeg går hjemme (forhåbentlig ikke meget længere). Derudover har jeg en krudtugle på 2 der elsker at fedte alle de store vinduespartier til med sine små fingrer eller slikke(?) på vinduet. Så der er altid fedtet hele vejen rundt i 1 meters højde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min svigerinde har pudset alle vores vinduer en gang siden jeg blev syg for 5 år siden. Ellers er kun køkkenvinduerne der har fået en tur, men selvom der kun er 3 er det mere end jeg kan klare. Et vindue til mig og to til min mand blev det til sidste gang. Men tænk hvis jeg er den heldige, så tager han nok dem alle. Mænd er jo vilde med det rigtige grej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Den må og skal jeg eje! 😀 Som enlig mor og universitetsstuderende er vinduespudsning ikke det der er mest tid eller overskud til – men med sådan en smart sag er der jo ingen undskyldning for beskidte vinduer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Fordi jeg kæmper en ulige kamp mod duernes bruge af vores vinduer som skydeskiver 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Fordi jeg som dig har min mutti til at gøre det, og hun ville elske at blive aflastet lidt med dette geniale ‘legetøj’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie Christiansen

  Ville være den mest fantastiske hjælp i hverdagen! min tykke graviditetsmave er “lidt” i vejen og manden har livet 110 gange at få pudset vinduerne, men det er som om der altid liiige er en anden ting han skal lave først

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Andersen

  Jeg skal da være den heldige, da jeg er virkeligt doven, så når min r*v endeligt rejser sig fra sofaen så er det ud i naturen på en gå/løbe tur, og så må vinduer være vinduer og snavs være snavs :see_no_evil:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Den ville jeg så gerne vinde. Har vinduespartier fra gulv til loft, så det er noget af et arbejde at pudse vinduer. Mit liv ville blive så meget lettere med sådant et apparat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skal være den heldige, fordi min kæreste og jeg bor i et kæmpe hus med mange vinduer, og fordi min kæreste er død-elendig til at vaske vinduer. :see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Ville være en fornøjelse at vinde den her vidunder. Har betalt mig for at få pudset udvendigt, men skal selv klare tjansen indvendig… Og må nok indrømme, at der er langt imellem at ruderne indvendig får en tur… Og må min søde hund som eeelsker at stå med snuden trykt mod ruden ud til gaden, ville det vær en kærkommen hjælpende hånd med sådan en maskine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har fået udskiftet vinduer i flere tempi i 2007 og 2008.
  Jeg har aldrig prøvet at pudset dem, for jeg gider ganske enkelt ikke.
  Mine forældre kommer på besøg engang i juni, og så må min lejlighed altså godt “spille en milliard” :lion:

  Derfor er jeg da den oplagte vinder :kissing_heart:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Mine vinduer er så beskidte,både indvendigt og udvendigt, er ikke så god til at få det gjort,er faktisk ikke vild med at vaske vinduer,så kunne være sjovt at se om dimsen ville gøre det nemmere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Fordi jeg bor i en lejlighed med aaaalt for mange vinduer (12 store vinduer og 4 små) og jeg har det lige som dig med vinduesvaskning…. Det er simpelthen dødens pølse at vaske vinduer. Kan jeg få andre til at klare tjansen for mig, så gør jeg det.

  Men hvis jeg havde det gear der, ville jeg helt klar gøre mere ud af mine vinduer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine L. Christensen

  Mine vinduer skriger på at bliver pudset, men det er noget er det kedeligste i verden synes jeg. Så nu kan jeg bare håber at jeg bliver den heldige vinder sådan at mine vinduer kan bliver flotte igen :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B

  Mit liv skal i den grad blive lidt nemmere hvad angår pudsning af vinduer. Har faktisk aldrig pudset vinduer, men hvis jeg vinder skal jeg nok ordne mine egne og min kære mors 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ville eeeelske at vinde , så slipper jeg nemlig for at ønske mig den til min fødselsdag og kan i stedet ønske mig en masse lækre produkter og tøj i stedet – det er trods alt lidt sjovere at pakke op end en vinduesvasker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Har lige fået barn nr 4, så tid til den store rengøring og vinduespudsning er lidt sparsom. Så med sådan en smart fætter, kan vi nemt og hurtigt få pudset vinduerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg ville elske at vinde sådan en – mine vinduer ville nok blive pudset noget oftere, og der er ikke noget bedre end nypudsede vinduer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mamma83

  Jeg synes jeg har fortjent hjælpen ☺️ Vi har 3 børn under 3 1/2 år og er tit i tidspresc, så synes at mine timer bliver rigeligt udfordret…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Vinduespudsning er faktisk noget jeg udsætter næsten hver gang, det er på to-do listen. Det kunne være skønt at få det indført som en “sjov” aktivitet : )), især fordi jeg også er sød at tage pudse tjansen hos min mor ( mere hyppigt end hos mig selv). Vinduessugeren fra kacher vil helt sikkert pirre min søns interesse for vinduespudsning : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååååh. Fordi vores vinduer trænger pinligt meget! Og med mig på barsel samtidig med at jeg har eksaminer og speciale at tænke på og med min mand på arbejde – der også kæmper med eksamen og speciale, så er al hjælp en god hjælp. Jeg er nået dertil, hvor jeg overvejer at trække det beløb ud af vores su-budget som en vinduespudser koster. Men det er endnu lidt over smertegrænsen altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit første job var som vinduesvasker i en butik og jeg blev rigtig god til at vaske vinduer og tit stoppede folk op og spurgte hvordan jeg fik vinduerne så fine.
  I dag bor jeg imidlertid i et hus med sprosvinduer og de gamle teknikker virker ikke så jeg har ikke længere held med at få mine vinduer flotte.
  Så måske vidundermaskinen kan genoplive tidligere tiders flotte vinduer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg bor alene i et stort hus med tilhørende større have, så jeg har altid brug for en hjælpende hånd :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vi har boet i vores hus i snart to år. Der er sprosser alle vegne, og derfor sker det aldrig at der bliver pudset vinduer. Så jeg krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Må og skal vinde denne – har altid striber på vinduet, selv om jeg hænger ud fra tredje sal og gør det bedste jeg kan, det er bare aldrig lykkes endnu……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den ville være så dejlig at vinde 😀 Vi har lige købt hus, og skal nu selv i gang med at pudse vinduer 🙂 Så det ville ikke være dårligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Jeg føler mig bestemt ikke mere berettiget end andre, men vil bare rigtig gerne vinde et hjælpemiddel, der kan lette rengøringen af vinduerne i et hus med 3 etager og vistnok 35 store vinduer. Puha, det tager 3 -4 timer at komme igennem og udløser altid extra smerter i min kronisk løbeskadede hofte ( motion er IKKE altid sundt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kan man skrive noget så simpelt; Fordi jeg HADER at pudse vinduer – Og jeg har mange af dem, specielt af terrassedøre, som ikke er så pæne med små børn og hund:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten

  Fordi det tager mig 2-3 stive timer hver eneste måned at vaske alle vores vinduer både indvendigt og udvendigt. Den tid kunne jeg så i stedet for bruge sammen med min dejlige mand og lidt lækkert vino & tapas på terrassen, men vi nyder de rene vinduer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Lækker præmie! Det ville altså lette arbejdet noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Lidt pinlig men jeg kan ikke få mine vinduer ordenlig rene .. Og efter jeg nu er mor til 2 en på 2 år 9 mdr og en på 9 mdr der slet ikke tid Til at prøve . Kunne være fantasisk med den rigtige hjælpemiddel

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En trav morgen hos os- og en heldig vinder