Resultat på 2. uge af kuren

DSC_0936Denne uge har været hård og lang. Det har været hårdt ikke at spise påskeæg, dessert og cheesecake, mens alle andre gjorde det. Jeg har virkelig haft en sød tand, men næsten intet spist. Selvom jeg ikke spiser sukker, kan jeg jo lave mange lækre ting med proteinpulver og SØD, men jeg har bare ikke fået det gjort. Jeg har prøvet at holde mig fra brød og carbs. Men der har været plads til pizza en dag, og så må jeg jo krybe til korset, og sig der har været hvidvin mere end en dag på menuen. Ja ikke noget særlig god uge, så var bekymret for at jeg måske havde taget på. Jeg håbede bare at den var stagneret. Men ikke vil ikke tro det, bare ved endnu en uge uden sukker, mindre portioner og uden for mange kulhydrater, har jeg tabt 1,7 kg mere og på to uger 3,3kg. Det er meget bedre end jeg havde regnet med, og i denne uge skal der også trænes, så bryllupskroppen snart er klar. Det skal nok blive en god uge:)

2 kommentarer

 • Hvor er du sej! Det er ret vildt hvad små ændringer kan gøre ved kroppen. Oftest behøver man ikke fravælge alt, bare være lidt mere selektiv med hvad man takker ja til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak søde dig, men jeg bliver aldrig så sej som dig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg