Hvem køber sådan noget

Når man får det bedste, ud af det værste…

IMG_5972.JPGNår jeg skal tænke på at være væk fra Konrad, er det forbundet med noget af det værste jeg kan forstille mig. Jeg syntes ikke det er sjovt at være væk, men det er nu engang mit job, og tilgengæld har vi også en masse ekstra tid sammen, som andre ikke har. Så når jeg er væk prøver jeg at fokusere på det dejlige ved at være væk. Hjemme er det sjældent jeg går alene på wc, det er ofte at hund og/ eller barn kigger ind, mens der er shampoo i øjnene i badet. At tage creme på kroppen, er kun noget man drømmer om, og et karbad med duftlys og badesalt et utænkelig luksus. Det er jeg helt okay med, jeg elsker at holde fridage med Konrad, men når jeg så ligger alene på hotellet, skal jeg nå alt det, der ikke er tid til hjemme. Sidst havde jeg pakket kufferten, med mine lækre produkter, nogle har ligget siden min fødselsdag i oktober. Nu har jeg besluttet, at jeg skal bruge alt det lækre jeg ligger inde med, når der er tid til det, i stedet for jeg er træt af det bare står og samler støv. Jeg er helt forelsket i min badesalt fra et hyggeligt lille sted på Østerbro, der hedder Mirins, der skal man tage forbi, hvis man er på de kanter. Min nye muddercreme er noget af det dejligste, og den tørrer ind med det, samme, så måske den også får en chance på badeværelset hjemme.

IMG_5969.JPGIMG_5973.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem køber sådan noget