Resultat af Wedding diet 3 uge

Metime og alenetid i New York

 

Her er jeg, i en af verdens skønneste byer- og hvad vælger jeg så at lave- ingenting… Det lyder helt åndssvagt, jeg kan godt selv høre det. Når jeg nu er så heldig at være i New York, burde jeg være ude, og opleve noget. I går efter vi landede, var jeg til frisøren, og kunne dårligt holde mig vågen, da jeg sad med striber i håret kl 2 om natten dansk tid. Jeg købte lidt slik (sukkerfrit selvfølgelig) med hjem, og så brugte jeg ellers en time på at se sidste afsnit af mord uden grænser- så spændende. Jeg lagde mig til at sove, og da jeg vågnede til regn og slud, i stedet for de lovede 20 grader. Besluttede jeg mig for en dag under dynen. Jeg kan huske de dage, fra før der var tænkt på børn, og det har været så dejligt. Nu skal jeg i et langt karbad, med nogle lækre produkter, inden nattens flyvning kalder. Det har været så pragtfuldt  med lidt afslapning, og nu glæder jeg mig bare til at komme hjem til drengene. 

2 kommentarer

 • Louise

  Hej,

  Hvor er det sjovt, jeg stod bag dig i køen i supermarkedet i New Jersey i går. Tænkte godt at det lignede dig, men slog det væk, for hvad var chancen for at du stod lige der 🙂

  Vi flyver hjem med SAS, så måske det bliver ved dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Nej hvor er det bare sjovt, verden er jo så lille. Du skulle da have sagt hej. Håber I havde en dejlig tur til NY og NJ, og selvfølgelig en god tur hjem med SAS:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Resultat af Wedding diet 3 uge