Vind et nyt børneværelse fra Sebra

Lidt bryllupsoverblik

DSC_0955Som I måske læste i dette indlæg, har der været lidt kaos omkring brylluppet. Vores tanker går i alle retninger, og det er svært at holde overblikket. Derfor er jeg så glad for at vi nu har fået en bryllupsplanlægger fra Pure Wedding. Vi havde første møde med hende i går, og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke helt vidste hvad jeg skulle forvente. Hun skrev på forhånd at vi kunne mødes, når det passede os, og hvor det passede os. Det var perfekt eftersom Kasper kommer sent hjem, og jeg jo gerne vil være sammen, men Konrad når jeg er hjemme. Hun kom efter vi havde spist, og Konrad fik lov til at få dessert foran fjernsynet, så vi kunne tale uforstyrret.

DSC_0954Vi startede i øst og vest, og kom med alle mine vores ideer, mens hun noterede, og måske grinte lidt af os, for det er nok ikke alt vi ønsker, der kan lade sig gøre. Derefter kom hun med lidt gode input, og da Konrad skulle puttes, aftalte vi et nyt møde, og sagde farvel. Jeg har drømt og bryllup hele natten, og kan virkelig begynde og glæde mig.

DSC_0957Nu har Anne vores bryllupsplanlægger, lige skrevet at hun allerede har fuldt op på flere af vores ideer, og nogle af dem, kan allerede ikke lade sig gøre, som vi havde tænkt. Hold da op hvor er det dejligt, at der er en der har det overordnede overblik- og får styr på mine vores drømme- det her skal nok blive et super godt samarbejde.

2 kommentarer

 • ib topholm

  Hold nu op, Kirsten. s¨svært er de da heller ikke. I bund og grund drejer det sig om at sige ja på det rette tispunkt – som i øvrigt ligge før brylluppet. alt det andet er jo bare pynt omkring det centrale, og det kan du sagtens håndtere, hvis du ikke giver op på forhånd.
  Jeg kan ikke frostå, at mans ksla hve frememde planlæggere eind i billedet, men de skal jo også leve, tilsyneladende. – jeg er ikke involveret i alt det foregående, så måske skyder jeg helt forbi målet med min kommentar, men her den altså alligevel.
  Navnet Vilstrup får mig til tænke på en advokat vi havde hos Krak, engang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ib topholm

  – Jeg blev desværre fortyrret, så jeg nåede ikke at rette alle slåfejlene. Håber meningen alligevel kan læses – hvis nogen skule gide! – Så, altså: Undskyld makværket!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et nyt børneværelse fra Sebra