Forårs klar

Lækkert tip til kylling

DSC_0947Vi spiser MEGET kylling, og det kan til tider blive ret trivielt og kedeligt. Så jeg prøver altid at finde på nye måder at lave kylling på. Sidst pillede jeg skindet af,  skar riller i kødet, og kom hvidløg og rosmarin på toppen. Jeg sluttede af med at dække kyllingen med en pakke bacon. Vi er en familie, der er vilde med bacon, så det plejer at gå rent ind. Den kop i ovnen i ca 40 min og fik lov at stå på eftervarmen, mens risottoen blev færdig. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg laver denne udgave, kyllingen blev dejlig saftig og baconen sprød og skøn. Gæster og drengene var også vilde, så nu har vi endnu en udgave af den traditionelle kylling på plads.

DSC_0946

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs klar