Med mig på job over Atlanten.

Husk morsdag på næste søndag og få 40%

DSC_0961På næste søndag er det Mors dag. Når man selv er blevet mor, ved man hvor dejligt det er at der er en hel dag der er tilegnet os. Jeg mener selvfølgelig at vi skal sættes pris på hver dag, og at vi skal huske at sætte pris på vores mor hver dag. Især nu hvor vi ved hvad hun har været igennem med os… Det er bare ikke altid vi husker det, og slet ikke i en hverdag med små børn. Så min mor skal forkæles den 10 maj. Jeg syntes selvfølgelig det er lækkert med blomster, men det er min mor altid god til selv at købe. Hun har altid friske blomster, men hun er ikke lige så god til at købe lækre produkter til sig selv, så derfor er det en af de gaver hun skal have. Hun skal forkæles med nogle af mine nye yndlings produkter. Jeg har forelsket mig i Aviendo Natural, de er så lækre og rene fyldt med økologisk Aloe Vera, og så er det dansk. De holder en kampagne op til Mors dag med 40% rabat, så er der jo også råd til at forkæle med lidt blomster. Find alle de gode tilbud lige her.

DSC_0962DSC_0958

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med mig på job over Atlanten.