Tv tid

Godmorgen eller godnat?

  

Her et klokken 20, det vil sige jeg har haft en lang dag, og været vågen dag og nat længe. Hjemme er kl 05 og det er endelig tid til at, tage et bad og snart sove. Jeg er så taknemmelig for at jeg får lov at opleve USA, og nyde lidt alenetid, men hold op jetlag gør ondt! 9 timers tidsforskel kan man mærke… Jeg er i San Fran og det er kun anden gang jeg er her, siden jeg var barn, hvor jeg besøgte byen med min Mutti. Jeg har næsten ikke sovet i nat, for når det er dag hjemme, og det er svært at fortælle kroppen man skal sove. Jeg har holdt mig vågen, og prøver at se noget af den fantastisk smukke by. Her er et par billeder fra denne smukke og fantastisk by, som jeg trods alt er taknemmelig for, at få lov at opleve❤️ 

               

1 kommentar

  • Rikke

    Dejligt indlæg 🙂 Godnat herfra og godmorgen til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tv tid