Opskriften på den smukkeste hud

Et påske tilbageblik

DSC_0426

Sådan så Konrad ud, den allerførste påske han var i verden. Åh jeg kunne smelte af kærlighed når jeg ser de billeder. Det var ikke en nem tid, men det har man jo glemt alt om nu, og så er der bare de dejlige smil tilbage. Nogle gange er det hårdt at være mor, og det kan være svært at se skoven for bare træer. Jeg har altid prøvet at holde modet oppe, og det er jo rigtigt at man med tiden glemmer alt det hårde. Når jeg ser disse billeder tænker jeg ikke på Kolik, ørebarn, ammeproblemer eller søvnløse nætter, jeg tænker bare på at der ligger verdens dejligste dreng, og en mor der elsker han til månen og tilbage…

DSC_0425

DSC_0416DSC_0414

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskriften på den smukkeste hud