Påsken for fire år siden...

Den sidste dag i Påsken

Sikke en dejlig påske det har været i år. Jeg har haft tid med mine nærmeste, mine venner og selvfølgelig min egen lille familie. Jeg har nået at være på job et par dage, men det bedste af det hele haft en masse fridage. Det er så dejligt for Konrad, når vi holder så mange fridage, og har lidt ekstra tid sammen som familie. Det er som om han udvikler sig for hver dag der går. Han er endelig begyndt at forstå at han ikke skal kalde på sine forældre om natten, og her sidste dag i ferien, kan jeg konstatere at vi alle er friske og glade. Sikke en lykkelig afslutning, på en fantastisk påske.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påsken for fire år siden...