Test af de bedste shampooer til skandinavisk hår

Skuffet i New YorkFor engang skyld tog jeg mig sammen, og gik den lange tur på Manhattan. Jeg havde sat mig for at jeg ville se det kendte bageri på Bleecker Street. Det er det man kender fra Sex and The City, The Magnolia bakery. Jeg havde forventet den fineste lille butik, men må nok indrømme at det på ingen måde levede op til mine forventninger. Jeg blev mødt af en gammel og ret slidt butik, og kagerne så ikke engang så gode ud. Men turen hjem gennem Soho var det hele værd alligevel. Jeg elsker virkelig at jeg får så meget på opleveren, på en almindelig lørdag. Håber også I nyder en lørdag hjemme eller ude i den store verden som mig. Jeg sender kram fra skønne New York.
Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af de bedste shampooer til skandinavisk hår