Stemning i New York 

Resultat på 1. uge af kuren

DSC_0910Den første uge er overstået, og det er for mig altid en af de hårdeste. Det er den uge, hvor man renser kroppen for sukker, og det gør ondt, både på krop og sjæl. Jeg hader den første uge, og det tager kroppen fire dage før sukkertrangen er væk, i de fire dage, kan jeg næsten finde på at myrde dyr og børn- nej måske ikke, men det er hårdt. Efter de fire dage var overstået, var jeg faktisk okay. Det skete på turen hjem fra New York, og jeg kunne mærke en helt ny energi, og havde det virkelig dejligt. Så kom den stor dag MANDAG!!!! Dagen hvor jeg skulle på vægten igen, jeg har frygtet og glædet mig til dagen. Frygtet fordi hvis jeg kun havde tabt 300 gram, så vidste jeg at motivationen ville falde. Glædet mig fordi min ugen uden sukker, kun meget få carbs og  næsten ingen vin, skulle vise resultatet. Det var heldigvis et fantastisk resultat. Jeg er så glad for den første uge sagde -1,6 kg. Hurra.

DSC_0911Jeg har fundet nogle pandekager fra NUPO som er virkelig gode til morgenmad. Man skal bare komme lidt vand i, og så er der fem små pande kager til lidt over 200 kcal. Jeg syntes de smager bedst, hvis man kommer lidt SØD, kardemomme og kanel i, sammen med vandet.

2 kommentarer

 • Trine

  Hvor er det flot og sejt gået med vægttabet! 🙂
  Og tak for anbefalingen af Nupo pandekager. Afprøvede din version i morges, og de var overraskende gode. God dag og tak for en god og inspirerende blog☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Ella

  Sejt, Vilstrup 🙂 Jeg er selv totalt pjattet med Nupo pandekagerne – plejer dog at tilsætte lidt most banen, for at gøre dem lidt mere smagfulde. Hvis du stadig køber dem, så kan jeg se at der pt er virkelig gode priser på Nupo på http://www.ren-velvaereshop.dk/nupo-kur-190/ – har selv lige stocket up 🙂

  Sophie E.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stemning i New York