Mit hjemmekontor

Fredagen starter godt- og en vinder

DSC_0746I dag skal min veninde og jeg til bryllupsmesse på d´Angleterre, og jeg glæder mig så meget til at hoppe i stiletterne, og drømme om brylluppet. Jeg skal se de smukkeste kjoler, sko, kager, champagne, invitationer, opdækninger, blomster og alt det andet der hører til et perfekt bryllup. Vi skal nyde omgivelserne og tale en masse om bryllup, jeg er så spændt. Der er stadig billetter at få, og de kan købes lige her.

DSC_0733Det er altid dejligt at starte dagen med at forkæle andre, og jeg er så glad for at jeg har kunne give to billetter til en heldig vinder. Tak for alle jeres kommentarer, jeg håber at møde flere af jer i aften, og den heldige vinder af konkurrencen blev denne kommentar:

Svar: Hvid

Hvis jeg vinder, skal min søde kollega have billetterne, da hun skal giftes i august. Det kunne være fedt at overraske hende!

KH Anne W.

Jeg har sendt dig en mail, og håber I får en dejlig aften med din kollega, og at hun bliver glad for den lækre goodiebag med alt dettte i:)

konkurrence bryllup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hjemmekontor